Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΕπίσκεψη σε Λευκάδα και Πρέβεζα, στελεχών της Γραμματείας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της...

Επίσκεψη σε Λευκάδα και Πρέβεζα, στελεχών της Γραμματείας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΝΔ

Το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Οκτωβρίου 2021 η γραμματέας Πίστη Κρυσταλλίδου και ο συντονιστής Βασίλειος Παπαχρήστος βρέθηκαν στη Λευκάδα και την Πρέβεζα στο πλαίσιο της σειράς επαφών της Γραμματείας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας με αρμόδιους φορείς και ομάδες εθελοντών σχετικά με τα ζητήματα που αφορούν τη δασοπροστασία, τη δασοπυρόσβεση και τον εθελοντισμό.

Το Σάββατο 9/10/2021 η κ. Κρυσταλλίδου και ο κ. Παπαχρήστος συναντήθηκαν στη Λευκάδα με τον βουλευτή της ΝΔ Αθανάσιο Καββαδά και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Λευκάδας – ΔΥΠΙΝ, Πύραρχο Αλέξανδρο Κουβακά και τον Διοικητή Επιπυραγό Νικόλαο Χαλκιά όπου ενημερώθηκαν για την κατάσταση στον νομό και αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με την ανάπτυξη του εθελοντισμού στο νησί και τη σημαντική συμβολή των εθελοντών στη δασοπροστασία και τη δασοπυρόσβεση.

Την επόμενη μέρα επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Νομού Πρέβεζας, όπου ο πρόεδρος Βασίλειος Ράπτης, ο γ. γραμματέας Κοτσαρίνης Αθανάσιος και μέλη της Λέσχης παρουσίασαν το πολυσχιδές έργο της ΛΕΚ, στο οποίο περιλαμβάνεται η λειτουργία και η δράση της Ομάδας Δασοσπροστασίας – Δασοπυρόσβεσης.

Most Popular