Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΕνημερωτική εκδήλωση ΔΙΕΚ & Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Λευκάδας

Ενημερωτική εκδήλωση ΔΙΕΚ & Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Λευκάδας

Την Τετάρτη 1η Ιουνίου 2022, πραγματοποιήθηκε στο ΔΙΕΚ Λευκάδας η ενημερωτική εκδήλωση με τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Λευκάδας, κο Σωτήρη Σκιαδαρέση και την υπεύθυνη Ευρωπαϊκών προγραμμάτων κα Κυριάκου Αγλαΐα.

Στη συνάντηση αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούν τον τουρισμό και τις προοπτικές του, τις ανάγκες των επαγγελματιών της Λευκάδας και τις ευκαιρίες εργασίας που προσφέρονται, την κατάρτιση σε τουριστικά επαγγέλματα, καθώς και τις δυνατότητες χρηματοδότησης μέσω ευρωπαϊκών πόρων για την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος.

Διαπιστώθηκε η ανάγκη συνεργασίας μεταξύ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου και του ΔΙΕΚ Λευκάδας, ώστε το τελευταίο να προσφέρει στοχευμένες ειδικότητες με σκοπό την κάλυψη των αναγκών της τοπικής κοινωνίας και των επαγγελματιών του χώρου. Με αυτό τον τρόπο, οι σπουδαστές και απόφοιτοι του ΔΙΕΚ Λευκάδας θα αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια ώστε να διεκδικήσουν με καλύτερες προοπτικές μια καλή θέση εργασίας στον τομέα του τουρισμού και τα συναφή επαγγέλματα.

Το ΔΙΕΚ Λευκάδας, στοχεύοντας στη διασύνδεση μεταξύ κατάρτισης και αγοράς εργασίας, θα συνεχίσει να διοργανώνει παρόμοιες δράσεις, φέρνοντας κοντά καταρτιζόμενους και επαγγελματίες, με σκοπό την αμοιβαία επωφελή συνεργασία.

Most Popular