Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΕνημέρωση σχετικά με την επαναλειτουργία της Καρδιολογικής Κλινικής

Ενημέρωση σχετικά με την επαναλειτουργία της Καρδιολογικής Κλινικής

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας, θέλει να πληροφορήσει τον λευκαδίτικο λαό ότι στην διάρκεια του ενός μηνός επαναλειτουργίας της Καρδιολογικής Κλινικής και έναρξης  λειτουργίας της Μονάδας Εμφραγμάτων  (μετά τα εγκαίνια του Νέου Νοσοκομείου στις 12-05-2019) έχουν ήδη νοσηλευτεί στην  κλινική  28 ασθενείς  και  11 ασθενείς στην Μονάδα Εμφραγμάτων. 

Η Καρδιολογική Κλινική είχε κλείσει το 2012 λόγω  έλλειψης Καρδιολόγων.  Το 2016 υπηρετούσε ένας (1) Καρδιολόγος και αυτός με απόσπαση. Σήμερα υπηρετούν 4 Καρδιολόγοι.

Από  τους αριθμούς αυτούς και μόνο  εύκολα μπορεί να συμπεράνει κανείς την αναγκαιότητα και σημασία   της  λειτουργίας της  Καρδιολογικής Κλινικής και της Μονάδας Εμφραγμάτων στο Νέο Δημόσιο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας «Ιατρός Ξενοφώντας Γρηγόρης», καθώς επίσης και την διαφορά μεταξύ του 2015 και του 2019 στο επίπεδο παροχής υπηρεσιών υγείας στο λαό της περιοχής μας.

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Λευκάδας, παραμένει σταθερά προσηλωμένη  στο στόχο για ΙΣΟΤΙΜΗ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ και ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και κάνει ό,τι είναι δυνατόν για την υλοποίησή του.

Ο  Διοικητής του Νοσοκομείου

ΜΙΧΑΣ Σ. ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ

Most Popular