Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΕκδήλωση παρουσίασης των Δράσεων του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027»

Εκδήλωση παρουσίασης των Δράσεων του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027»

Εκδήλωση παρουσίασης των Δράσεων του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027»

Με έντονο το ενδιαφέρον των νέων επενδυτών, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή η ενημερωτική εκδήλωση από το Επιμελητήριο Λευκάδας και την Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων για τα χρηματοδοτικά προγράμματα ενίσχυσης της λειτουργίας των νέων και υπό ίδρυση επιχειρήσεων.  

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σωτήρης Σκιαδαρέσης  , αφού ευχαρίστησε τα στελέχη της ΔΕΠ, κυρίες Τρικόγια Ιωάννα , Μπιτούνη Ελένη και  τον κύριο Γεωργουλόπουλο Ηλία τόνισε τη σπουδαιότητα των δύο αυτών εργαλείων για την  στήριξη και ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Ακολούθησε αναλυτική παρουσίαση των δύο προγραμμάτων από τα στελέχη της ΔΕΠ η οποία ολοκληρώθηκε με  επίλυση των εύλογων αποριών των επενδυτών και των συμβούλων.

Με την ανακοίνωση της παράτασης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων έως 22 Μαρτίου, ικανοποιήθηκε το αίτημα του Επιμελητηρίου Λευκάδας που είχε σταλεί προς τον Αν. Υπουργό Οικονομίας κ. Παπαθανάση και τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Σκρέκα, προκειμένου να παραταθεί το χρονικό  διάστημα στους επιχειρηματίες να καταθέσουν τα επενδυτικά τους σχέδια στις δράσεις του Ε. Π. Ανταγωνιστικότητα 2021-2027. 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Most Popular