Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΕκδήλωση βράβευσης διακριθέντων αθλητών από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου

Εκδήλωση βράβευσης διακριθέντων αθλητών από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου

Το Σάββατο 14/01/2023 η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου σε συνεργασία με την ΠΕΔ Ηπείρου διοργάνωσε τιμητική εκδήλωση βράβευσης διακριθέντων αθλητών και προπονητών για την αγωνιστική σεζόν 2022-23, στον πολιτιστικό πολυχώρο «Δημ. Χατζής» στα Ιωάννινα. Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιείται κάθε χρόνο με εξαίρεση τις δύο τελευταίες χρονιές, λόγω πανδημίας.

Από τη Λευκάδα παρευρέθηκαν οι αθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας Βασιλική Λογοθέτη και Μεσσήνης Μάριος – Νικόλαος και φυσικά οι προπονητές τους Χρύσα Φραγκούλη και Γιάννης Πολίτης αντίστοιχα.

Η Βασιλική τη χρονιά που μας πέρασε κατέκτησε, πετυχαίνοντας εξαιρετικές επιδόσεις, το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο σχολικό Πρωτάθλημα, το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18, έπιασε όριο και συμμετείχε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 στην Ιερουσαλήμ, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη διεθνή συνάντηση Ελλάδας – Κύπρου και συνέτριψε το ρεκόρ ΕΑΣ Ηπείρου στο Έπταθλο.

Ο Μάριος – Νικόλαος Μεσσήνης, μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά με πολλές ατυχίες, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 3000μ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16.

Για τις επιτυχίες της Βασιλικής βραβεύτηκαν οι προπονητές της Χρύσα Φραγκούλη και Ίκαρος Ζακυνθινός και για τις επιτυχίες του Μάριου ο προπονητής του Γιάννης Πολίτης.

 Έγιναν επίσης και κάποιες ειδικές βραβεύσεις σε παλιούς αθλητές και προπονητές της Περιφέρειας Ηπείρου σε μια όμορφη και συγκινητική τελετή, όπου μεταξύ άλλων επισήμων παραβρέθηκε και ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κων/νος Κεντέρης.

Most Popular