Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΔΩΡΕΑΝ WEBINAR ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ...

ΔΩΡΕΑΝ WEBINAR ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Οριστικοποιήθηκε η πρώτη ημερομηνία για την έναρξη του δωρεάν διαδραστικού webinar που έχει σχεδιάσει το Επιμελητήριο Λευκάδας σε συνεργασία με την TÜV HELLAS  με στόχο να μας βοηθήσει να αντιληφθούμε με τον καλύτερο και πιο έγκυρο τρόπο τις νέες συνθήκες που θα επηρεάζουν και θα καθορίζουν από εδώ και πέρα τη λειτουργία των επιχειρήσεών μας.

 

Σχετικά με διεξαγωγή της Ενημέρωσης με θέμα:

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, ορίστηκε  για τη Δευτέρα, 15 Ιουνίου, κατά τις ώρες: 10:00-13:00, με Επικεφαλής Εισηγήτρια την κυρία Μαρία Λιοντάκη

 

Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν οι επιπλέον απαιτήσεις που προκύπτουν για τη λειτουργία των ξενοδοχειακών μονάδων εν μέσω πανδημίας COVID-19. Έμφαση θα δοθεί στο νέο πλαίσιο που διαμορφώνεται από τις κατευθυντήριες οδηγίες των φορέων υγείας και των λοιπών εμπλεκομένων μερών. Το σεμινάριο, απευθύνεται σε ξενοδοχεία και καταλύματα καθώς και σε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου.

Βασικές Ενότητες- Περιεχόμενα.

  • Οδηγίες /Κανονισμοί, θεσμικό πλαίσιο στον Τουρισμό
  • Ανασχεδιασμός διαδικασιών λειτουργίας με έμφαση στα προληπτικά μέτρα των τμημάτων:
  • Υποδοχή
  • Επισιτιστικά τμήματα
  • Οροφοκομία
  • Τεχνική υπηρεσία
  • Διαχείριση ενδεχόμενης εμφάνισης κρούσματος σε Πελάτη Προσωπικό

 

Στους ενδιαφερόμενοι που έχουν δηλώσει συμμετοχή θα αποσταλεί στο mail τους ο σύνδεσμος(link) για να συνδεθούν και να το παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

 

Αναμένονται και νέες ημερομηνίες για επιπλέον σεμινάρια με στόχο τη καλύτερη δυνατή ενημέρωση των μελών μας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή συμμετοχή μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω e-mail στο enimerosi.lefkadachamber@gmail.com  ή καλώντας στο 2645022686(κα Λάζαρη).

 

Για τη Διοικητική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Most Popular