Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΔυναμική και η φετινή παρουσία του Επιμελητηρίου Λευκάδας στην 84η ΔΕΘ

Δυναμική και η φετινή παρουσία του Επιμελητηρίου Λευκάδας στην 84η ΔΕΘ

 H Λευκάδα έδωσε το δικό της δυναμικό παρόν και τη φετινή χρονιά στη 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης μέσα από το περίπτερο του Επιμελητηρίου Λευκάδας.

Κεντρικός στρατηγικός στόχος της παρουσίας μας στη ΔΕΘ είναι η προβολή και ανάδειξη των τοπικών προϊόντων του νησιού μας, στο μεγαλύτερο οικονομικό και εκθεσιακό γεγονός της χρονιάς.

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης συνεχίζει να εκπέμπει ένα ισχυρό σήμα ανάπτυξης νέων διεθνών συνεργασιών και υλοποίησης επενδύσεων με άξονα την ελληνική οικονομία. Η εξωστρέφεια, η επιχειρηματικότητα και η καινοτομία είναι τα βασικά γνωρίσματα πάνω στα οποία στηρίζεται η διοργάνωση της  έκθεσης, η οποία διεξάγεται από τις 7-15 Σεπτεμβρίου 2019

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου εξασφάλισε τη μίσθωση ενός ευρύχωρου περιπτέρου σε περίοπτη θέση για την εξυπηρέτηση όλων των μελών –επιχειρήσεων αναλαμβάνοντας όλα τα έξοδα για την ενοικίαση χώρου, την κατασκευή και βασική διαμόρφωση του καθώς και την μεταφορά των προϊόντων.

Στα εγκαίνια  της έκθεσης που έγιναν την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου το περίπτερο της Λευκάδας έγινε πόλος έλξης για πολλούς  επισκέπτες που γεύτηκαν και γνώρισαν τα παραδοσιακά Λευκαδίτικα εδέσματα, ενώ μέσα από μια γιγαντοοθόνη προβάλλονταν εικόνες και βίντεο από τις ομορφιές και τα σημεία ενδιαφέροντος του νησιού.

Η Διοίκηση του φορέα  ευχαριστεί θερμά τους παραγωγούς που συμμετέχουν  με τα  προϊόντα τους στην έκθεση, και όσους συμμετέχουν  με φυσική παρουσία.

Οι επιχειρήσεις της Λευκάδας που συμμετέχουν τη φετινή χρονιά  στη ΔΕΘ είναι:

–   ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΕΙΑ «ΘΩΜΑ ΙΩΒ ΜΑΛΑΚΑΣΗ Α.Ε.»

–   ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ «ΚΑΛΟΣ»

–   ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΨΑΡΙΩΝ –ΑΛΙΠΑΣΤΩΝ «ΜΠΑΡΑΧΑΚΙΑ»

–   ΜΕΛΙ «ΛΑΖΑΡΗ»

–   ΜΕΛΙ «ΘΕΟΧΑΡΗ ΑΚΡΙΒΗ»

–   ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ «VERTZAMO»

–   ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ «ΛΕΥΚΑΔΙΤΙΚΗ ΓΗ»

–   ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΠΟΤΑ«H ΓΕΥΣΗ»

–   ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ «Ο ΦΕΞΗΣ»

 

Στη διάρκεια των εγκαινίων στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Λευκάδας η τοπική επιχείρηση «ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΕΙΑ ΘΩΜΑ ΙΩΒ ΜΑΛΑΚΑΣΗ Α.Ε.», συμμετείχε με φυσική παρουσία, υποστηρίζοντας τα προϊόντα της, κάνοντας πωλήσεις  και  πραγματοποιώντας ένα σημαντικό κύκλο επιχειρηματικών  επαφών.

Στα πλαίσια των εγκαινίων, ο Πρόεδρος κ. Σκιαδαρέσης και ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Μπουρδάρας συμμετείχαν σε συναντήσεις με εκπροσώπους άλλων Επιμελητηρίων της χώρας για ζητήματα που συνδέονται με την αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους επιχειρηματίες και τους επαγγελματίες.

Η συμμετοχή σε μεγάλες εκθέσεις όπως είναι η ΔΕΘ δίνει ευκαιρίες σε όλες τις επιχειρήσεις να  προσδιορίσουν τη θέση τους στην αγορά, να διαμορφώσουν και να αξιοποιήσουν νέες προοπτικές συνεργασίας.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σκιαδαρέσης Σωτήρης

Most Popular