Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΔυναμικά συνεχίζει και το 2021 η  καμπάνια για την τουριστική προβολή της...

Δυναμικά συνεχίζει και το 2021 η  καμπάνια για την τουριστική προβολή της Λευκάδας και του Μεγανησίου με την Μarketing Greece – Β’ Burst προβολής

     

Από την αρχή του έτους έχει ξεκινήσει δυναμικά η 2η φάση προβολής  της Λευκάδας και του Μεγανησίου, στα πλαίσια της καμπάνιας  με την Μarketing  Greece μέσω της πλατφόρμας  Discovergreece.com.

Ακολουθεί μια σύντομη ενημέρωση για το status του έργου καθώς και τα επόμενα βήματα.

Α. Social Media Posts

1)     Social Media Post|Εxtra Engengement Video Post|02/01/2021

Το παραπάνω post στις 2/1 με το single-shot engagement video, που δημιουργεί έδαφος με θετικούς συνειρμούς για το καλοκαιρινό προϊόν, ήταν μια ανάρτηση προετοιμασίας για την εκκίνηση του 2ου burst προβολής με το main destination video της Λευκάδας.

 

2)     Social Media Post|Lefkada Destination Video Post|11/01/2021

Εκκίνηση του 2ου burst προβολής με την προώθηση του destination video της Λευκάδας στα social media του Discovergreece.com, το οποίο δημοσιεύθηκε στις 11/01/2021:

Video Posts Performance*

Τα μέχρι στιγμής Social Media posts για το 2021 με την προβολή του video της Λευκάδας έχουν εμφανίσει πολύ υψηλό performance:

v  Total Reach (απήχηση) : 789.000+

v  Τotal Engagement (όσοι ενεπλάκησαν με την ανάρτηση) : 48.500+

v  Total Video views (video θεάσεις) : 296.000+

*Στοιχεία τέλος Ιανουαρίου 2021

 

Επόμενα βήματα

H social media προβολή της Λευκάδας θα ολοκληρωθεί με την δημοσίευση 2 ακόμη social media posts (και στα 3 κανάλια) κατά τη διάρκεια των μηνών Φεβρουαρίου και Μαρτίου αντίστοιχα.

 

Β. Προώθηση του “Βest of” List Άρθρου της Λευκάδας στο Discovergreece.com – 10 ways to let your feet (and mind) wander in Lefkada

H ταξιδιωτική σελίδα προωθείται στο Home Page του Discovergreece.com, που προτείνει επιλεγμένους προορισμούς και εμπειρίες στο ταξιδιωτικό κοινό, από μέσα Φεβρουαρίου 2021 και για διάστημα 2 εβδομάδων.

 

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σκιαδαρέσης Σωτήρης

 

Most Popular