Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΔΙΗΜΕΡΟ ΚΑΜΠ «ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ» ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΙΗΜΕΡΟ ΚΑΜΠ «ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ» ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Μια υπέροχη εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι αθλητές του Γ. Σ. Λευκάδας, και όχι μόνο, κατά την διοργάνωση διήμερου προπονητικού καμπ άλματος επί κοντώ την Παρασκευή και το Σάββατο 13 και 14/09/19 στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας.

Το καμπ πραγματοποιήθηκε υπό την καθοδήγηση του Ομοσπονδιακού προπονητή αλμάτων και προπονητή του Κερκυραικού Γ.Σ. Παύλου Σκορδίλη και την υπεύθυνη του τμήματος, Χρύσας Φραγκούλη.

Την παρουσίαση ασκήσεων και αλμάτων ανέλαβαν η πρωταθλήτρια Ελλάδας στο επί κοντώ Παγκορασίδων και αθλήτρια του Κερκυραικού Γ.Σ., Ηρώ Βραδή και ο πανελληνιονίκης του δεκάθλου Παίδων και αθλητής του Γ.Σ. Λευκάδας, Κων/νος Φυτόπουλος.
Το καμπ απευθυνόταν σε αθλητές όλων των συλλόγων, τοπικών και μη, καθώς και σε οποιοδήποτε παιδί θα ήθελε να ασχοληθεί και να δοκιμάσει το άλμα επί κοντώ, ηλικίας από 11 ετών και πάνω.

Παράλληλα, είχαμε τη μεγάλη χαρά και τιμή να έχουμε κοντά μας την πρωταθλήτρια Ευρώπης U20 του τριπλούν και κάτοχο του πανελλήνιου ρεκόρ στο τριπλούν Νεανίδων, αθλήτρια του Κερκυραικού Γ.Σ., Σπυριδούλα Καρύδη.

Στη διάρκεια του καμπ, απονείμαμε τιμητική πλακέτα στην Σπυριδούλα Καρύδη και στον προπονητή της, Παύλο Σκορδίλη, ως ελάχιστη ηθική επιβράβευση για τις επιτυχίες που έχουν σημειώσει τα τελευταία χρόνια σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο !!

Ενημέρωση και εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά 16:00-18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας.

Most Popular