Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΔιαπιστώθηκαν 3 παραβάσεις στη Λευκάδα για μη χρήση μάσκας -από...

Διαπιστώθηκαν 3 παραβάσεις στη Λευκάδα για μη χρήση μάσκας -από εργαζόμενους και πελάτες καταστημάτων, για τις οποίες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στα Ιόνια Νησιά

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, χθες (11.11.2021) έως και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (12.11.2021), βεβαιώθηκαν:

  • στην πόλη της Κέρκυρας, σε καφετέρια-μπαρ, διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ με 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας, για εξυπηρέτηση πελάτη, στον εξωτερικό χώρο, χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά και επιβλήθηκε 300 ευρώ πρόστιμο στον πελάτη,
  • στην περιοχή Μωραΐτικα της Κέρκυρας, σε καφέ-μπαρ, διοικητικό πρόστιμο ύψους 25.000 ευρώ, με επιβολή 15νθήμερης αναστολής λειτουργίας, για παραβίαση αναστολής λειτουργίας και επιπλέον 5.000 ευρώ πρόστιμο στον ιδιοκτήτη διότι λειτουργούσε ως φυσικό πρόσωπο το ανωτέρω κατάστημα.

Το ίδιο χρονικό διάστημα, διαπιστώθηκαν (12) παραβάσεις στην Κέρκυρα, (3) στη Λευκάδα και (2) στην Κεφαλονιά, για μη χρήση μάσκας -από εργαζόμενους και πελάτες καταστημάτων, καθώς και σε άλλες περιπτώσεις-, για τις οποίες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

Most Popular