Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, 2022
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΔιακρίθηκαν όλοι οι σπουδαστές του ΔΙΕΚ Λευκάδας που συμμετείχαν στον         2ο Πανελλήνιο...

Διακρίθηκαν όλοι οι σπουδαστές του ΔΙΕΚ Λευκάδας που συμμετείχαν στον         2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό σπουδαστών αρχιμαγείρων ΙΕΚ  (Σέρρες 8-9/04/2017)

διεκλογγο δ1 8 4

Εξαιρετικά τα αποτελέσματα του  2ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού σπουδαστών αρχιμαγείρων ΙΕΚ (Σέρρες 8-9/04/2017) για τους διαγωνιζόμενους σπουδαστές του ΔΙΕΚ Λευκάδας. Γύρισαν από τις Σέρρες φορτωμένοι μετάλλια, άφησαν με την παρουσία τους τις καλύτερες εντυπώσεις και μας έκαναν όλους υπερήφανους.

Πρόκειται για  ένα δύσκολο και απαιτητικό διαγωνισμό με πάνω από 170 συμμετοχές από 21 ΙΕΚ της χώρας. Διοργανώνεται από την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων του Νομού Σερρών σε συνεργασία με το Δημόσιο ΙΕΚ Σερρών και την  έγκριση της Γενικής Γραμματείας δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς. Η όλη διοργάνωση είναι με τη συμβολή των εκπαιδευτών Chef των ΙΕΚ και μέλη του Chef Club Θεσσαλονίκης. Τα μέλη της κριτικής επιτροπής αποτελούνται από εξέχοντες επαγγελματίες της Γαστρονομικής Τέχνης συμπεριλαμβανόμενου του «Σεφ των Προέδρων» Θανάση Σκούρα.

Αναλυτικά τα βραβεία  για τους σπουδαστές του ΔΙΕΚ Λευκάδας  έχουν ως εξής:

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ Χρυσος Σκούφος στο  «Κυρίως πιάτο Vegeterian»

ΡΑΠΤΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ    Αργυρός Σκούφος    στην   « Παραδοσιακή συνταγή νηστίσιμη»

ΓΡΑΨΑ ΜΑΡΙΑ & ΡΑΠΤΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ   Αργυρός Σκούφος στο    « Πιάτο φρέσκιας σαλάτας»

ΧΟΡΤΗ ΕΥΑΝΘΙΑ & ΚΟΨΙΔΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ      Αργυρός Σκούφος  στο   «Ζεστό πιάτο ψαριών»

ΓΡΑΨΑ ΜΑΡΙΑ   Χάλκινος Σκούφος   στην   «Καλλιτεχνική δημιουργία»

ΠΑΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ & ΚΑΤΣΙΛΙΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Χάλκινος Σκούφος στο «Ζεστό πιάτο πουλερικών & χοιρινού»

ΧΟΡΤΗ ΕΥΑΝΘΙΑ & ΚΟΨΙΔΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ  Χάλκινος Σκούφος    στο  « black box»

ΡΗΓΑΛΟΥ ΧΑΪΔΩ & ΜΠΡΙΚΟΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ  Χάλκινος Σκούφος στο  « γλυκο»

ΦΑΤΟΥΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Τέταρτη Θέση – Επαινος   στο     «Ζεστό πιάτο κρεάτων»

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους διαγωνιζόμενους, στον εκπαιδευτή Σεφ Αλέξη Θεοδωράκη που τους καθοδήγησε και τους συνόδευσε, και σε όλους τους εκπαιδευτές τους, από την αρχή της λειτουργίας του τμήματος.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στο ΔΙΕΚ Σερρών για την άψογη διοργάνωση.

Οι σπουδαστές της ειδικότητας Μαγειρικής Τέχνης (Β εξαμήνου) διαθέτουν ταλέντο, φαντασία, ενθουσιασμό και κάνουν αυτό που τους αρέσει. Με την ολοκλήρωση της κατάρτισης τους στο ΙΕΚ,  που διαρκεί συνολικά πέντε εξάμηνα, θα αποκτήσουν γνώσεις, ικανότητες και δεξιότητες που θα τους προσφέρουν πολλές ακόμα διακρίσεις και επιτυχίες στη ζωή τους.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΚ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

-Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από την ΕΤ3 (το πρώτο πιάτο του βίντεο είναι των σπουδαστών του ΔΙΕΚ Λευκάδας Έυας Χόρτη και Θοδωρή Κοψιδά και απέσπασε το Αργυρό μετάλλιο):  https://www.youtube.com/watch?v=6Y44GN1k8Ms

-Ευχαριστούμε το www.anexartitos.gr για την άδεια να δημοσιεύσουμε φωτογραφίες του.

 

Most Popular