Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΔιαδοχικές επαφές με φορείς είχε ο πρόεδρος του ΤΑΟΛ Θωμάς Κατωπόδης

Διαδοχικές επαφές με φορείς είχε ο πρόεδρος του ΤΑΟΛ Θωμάς Κατωπόδης

 Είναι γνωστό τοις πάσοι τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τον πάλαι ποτέ κραταιό συναιτερισμό ΤΑΟΛ. Συνεχώς ακούγονται άσχημα σενάρια για την κατάσχεση της περιουσίας του, είναι κρίμα να χαθούν οι κόποι τόσων ετών και οι θυσίες τόσων ατόμων. Ελπίζουμε να υπάρξει σύντομα μια λύση.

          Ο Πρόεδρος του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ & ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΝ/ΣΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ «ΤΑΟΛ» κ. Κατωπόδης Θωμάς είχε συναντήσεις με τους πρώην Προέδρους του Συν/σμού, το Εποπτικό Συμβούλιο, μέλη του Συν/σμού , τους εργαζόμενους και  ενημέρωσε μέσω τηλεδιάσκεψης, τον Βουλευτή Λευκάδας , τον Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας , τον  Δήμαρχο Λευκάδας  και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Λευκάδας , για τη ρύθμιση των χρεών του Συν/σμού με την ΑΤΕ Υ.Ε.Ε. Στις ανωτέρω συναντήσεις συμμετείχε και ο διοικητικός σύμβουλος κ. Καγκελάρης Κων/νος.

         Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στη δύσκολη κατάσταση που ευρίσκεται σήμερα ο Συν/σμός λόγω των δανείων του , στις μέχρι τώρα  ενέργειες του Δ.Σ. και τόνισε ότι αν δεν προχωρήσει άμεσα η ρύθμιση των δανείων, οι εκκαθαριστές θα βγάλουν στο σφυρί όλη τη περιουσία του Συν/σμού .

         Ολοι έδειξαν την αμέριστη συμπαράστασή τους στο πρόβλημα του Συν/σμού και  ο καθένας από τη μεριά του θα πράξει τα δέοντα.

          Κατόπιν τούτων ο Πρόεδρος θα συνεχίσει τη προσπάθεια ενημέρωσης των μελών του Συν/σμού, αρχής γενομένης από το  Σαββατοκύριακο με τα χωριά Εξάνθεια , Εγκλουβή και θα ακολουθήσει την ενημέρωση και στα υπόλοιπα χωριά. Επίσης την επόμενη εβδομάδα θα έχει συνάντηση με το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας και τους υπεύθυνους του αγροτικού τομέα των κοινοβουλευτικών κομμάτων που δραστηριοποιούνται τοπικά.

      

Most Popular