Πέμπτη, 8 Ιουνίου, 2023
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΔημοτική Κοινότητα Λευκάδας:"απαράδεκτη, ανεφάρμοστη και άκρως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ οποιαδήποτε μεταβολή της κυκλοφορίας οχημάτων...

Δημοτική Κοινότητα Λευκάδας:”απαράδεκτη, ανεφάρμοστη και άκρως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ οποιαδήποτε μεταβολή της κυκλοφορίας οχημάτων στην πόλη της Λευκάδας”

Mε επιστολή που κοινοποιείται στο Δήμαρχο αλλά και σε όλους τους φορείς του νησιού η Δημοτική κοινότητα Λευκάδας εναντιώνεται στην όποια μεταβολή κυκλοφορίας οχημάτων στην πόλη. Ακολουθεί η ανακοίνωση:

“Θεωρούμε απαράδεκτη, ανεφάρμοστη και άκρως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ οποιαδήποτε μεταβολή της κυκλοφορίας οχημάτων στην πόλη της Λευκάδας, χωρίς προηγούμενη εγκεκριμένη Μελέτη, ενημέρωση και διαβούλευση από όλους τους φορείς. Δημοτική Κοινότητα, Εμπορικό Σύλλογο, Εμπορικό Επιμελητήριο, Σύλλογο Ξενοδόχων Εστιατορίων – Καφέ και συναφών επαγγελμάτων, Σύλλογο Ενοικιαζομένων, ΚΤΕΛ Λευκάδας.

Οι ρυθμίσεις που έγιναν στο διάστημα από Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 έως Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020 για την κινητικότητα δηλαδή την ακινησία της πόλης μόνο προβλήματα δημιούργησαν. Επίσης προξένησαν ευτυχώς χωρίς ανθρώπινες απώλειες αυτοκινητιστικά ατυχήματα.

Για το λόγο αυτό σας καθιστούμε υπεύθυνους για τυχόν ατυχήματα. Να μας κοινοποιήσετε το Νόμο με τον οποίο προβήκατε σε αυτές τις ενέργειες. Οι νόμοι δεν εφαρμόζονται με αυτόν τρόπο.”

 

 

                                                                                    

                                                                                               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                                                        ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

                                                                                                     ΛΕΥΚΑΔΑΣ        

                                                                                                                    

Most Popular