Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΓΑΖΗ ΠΑΡΑΚΕΥΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΓΑΖΗ ΠΑΡΑΚΕΥΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

ΤΗΣ ΓΑΖΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

             Κύριε Πρόεδρε του Επιμελητηρίου Λευκάδας

          Αξιότιμοι συνάδερφοι

             Αρχικά θα ήθελα να εκφράσω  τις ευχαριστίες μου για την συνεργασία που είχαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της πολύ μικρής  θητείας μου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου μας,  αλλά και για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε.

            Προσωπικοί  και επαγγελματικοί  λόγοι με αναγκάζουν μα σας υποβάλλω την παραίτησή μου από το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου μας.   Σας παρακαλώ να την αποδεχτείτε και να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες για την αντικατάστασή μου.

            Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους επαγγελματίες της Λευκάδας που με τίμησαν με την ψήφο τους και να τους ζητήσω να με   συγχωρέσουν που δεν μπόρεσα να εκπληρώσω τις υποσχέσεις μου.

            Συνάδελφοι καλή συνέχεια και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο σας.

             

ΛΕΥΚΑΔΑ  15  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ  2017

ΓΑΖΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΣΩΤΗΡΙΑ

 

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

ΤΗΣ ΓΑΖΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΔΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΔΑΣ  

 

            Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας

           Κύριε Δήμαρχε

            Αξιότιμοι συνάδερφοι

 

            Αρχικά θα ήθελα να εκφράσω  τις ευχαριστίες μου για την συνεργασία που είχαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της δημοτικής μου θητείας, από τον Σεπτέμβριο του 2014 έως και σήμερα, αλλά και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε όλο το Σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου να με εκλέξει ως Αντιπρόεδρο αυτού.

            Όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά,  σε αυτή την περίοδο εμπλοκής μου στα κοινά, επιδείξατε στο πρόσωπό μου καλή διάθεση και έντιμη αντιμετώπιση.

            Όταν αποδέχθηκα την πρόταση του κ. Μαργέλη να ενταχθώ, ως υποψήφια  δημοτικός σύμβουλος, στον συνδυασμό «Ανοίγουμε Πανιά»  δεν μου ήταν δυνατόν να προβλέψω τον όγκο των επαγγελματικών και οικογενειακών μου υποχρεώσεων, ο οποίος θα μου προέκυπτε.

            Τον τελευταίο καιρό έχω  έντονη την αίσθηση ότι πλέον καθίσταται ολοένα  και πιο δύσκολη η παρουσία μου στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και στις συνεδριάσεις των επιτροπών που είμαι μέλος και κατά συνέπεια η εκπλήρωση με την δέουσα συνέπεια των καθηκόντων μου ως Δημοτικής Συμβούλου.        

 

Η αδυναμία μου να είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου με αναγκάζει με πόνο ψυχής να προχωρήσω σε μια απόφαση η οποία είναι αντίθετη στην επιθυμία μου να συνεχίσω να προσφέρω με συνέπεια στους  συμπολίτες μας και στο έργο του συνδυασμού μας «Ανοίγουμε Πανιά» για ένα καλύτερο τόπο και για μια καλύτερη ποιότητα  ζωής σε αυτόν τον τόπο.  Ένα  έργο που απαιτεί να αφοσιωθείς σε αυτό με όλες σου τις δυνάμεις.    

            Θα ήθελα, συνεπώς, να σας υποβάλω την παραίτησή μου από τη  θέση του Δημοτικού Συμβούλου ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε κάποιον άλλο δημοτικό σύμβουλο να προσφέρει εκείνα  που εγώ δεν είμαι σε θέση να προσφέρω πλέον.

            Ευχαριστώ από καρδιάς το σύνολο των πολιτών της Λευκάδας, οι οποίοι με την ψήφο τους μου έδωσαν τη δυνατότητα να τους εκπροσωπήσω, στο μέτρο των δυνατοτήτων μου, στο Δημοτικό Συμβούλιο.

            Ευχαριστώ τον κ. Μαργέλη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου ώστε να με συμπεριλάβει στον ανεξάρτητο   και άκρως δημοκρατικό συνδυασμό του,  αλλά και για όλη την μέχρι τώρα συνεργασία μας.

            Συνάδελφοι καλή συνέχεια και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο σας.

             

ΛΕΥΚΑΔΑ  15  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ  2017

ΓΑΖΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΣΩΤΗΡΙΑ

 

Most Popular