Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΔήλωση υπουργού Σπήλιου Λιβανού για την Λευκάδα "Ευχαριστούμε που συνεισφέρατε στο να...

Δήλωση υπουργού Σπήλιου Λιβανού για την Λευκάδα “Ευχαριστούμε που συνεισφέρατε στο να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί την πανδημία”

O Υπουργός κος Σπήλιος Λιβανός εκπροσώπησε την Κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό στην εορτή της Ιεράς Μονής Φανερωμένης. Μετά το πέρας της λειτουργίας ο υπουργός δήλωσε:

“Σεβασμιώτατε, αγαπητοί  συνάδελφοι στο κοινοβούλιο, αγαπητοί  Δήμαρχοι, πρώην Δήμαρχε , στις αρχές του τόπου, στις ένοπλες δυνάμεις,  στους ιερείς μας. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για  την φιλοξενία, ευχαριστούμε για τον καλό λόγο και την ωραία σημερινή λειτουργία. Είμαι εδώ  εκπροσωπώντας την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό ο οποίος ξέρετε όλοι ότι  αγαπάει πάρα πολύ το νησί της Λευκάδας σχεδόν όσο και το νησί του την Κρήτη . Είχε έρθει εδώ πριν δυο χρονιά και είχε γευτεί και αυτός την φιλοξενία των Λευκαδιτών και την ευλογία της Παναγιάς.   Μεταφέρω τις ευχαριστίες λοιπόν σήμερα  του και σε εσάς σεβασμιότατέ και σε όλους στους φορείς της Λευκάδας  αλλά και στις αρχές του τόπου για το τρόπο που συνεισφέρατε στο να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί την πανδημία. Η Λευκάδα έχει πάει πάρα πολύ καλά στο κομμάτι του εμβολιασμού που είναι ο μονός τρόπος για να αποκτήσουμε ανοσία και να αντιμετωπίσουμε τον ιό όπως είπατε κι εσείς, και με την ευλογία σας την ευλογιά  της Πανάγιας να τα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε αυτή την δυσκολία.

Οπότε εγώ ήθελα να σας ευχαριστήσω εκ μέρους του και εκ μέρους της κυβερνήσεως  γι’  αυτήν την δουλειά την οποία κάνατε. Να πω ότι ήταν όντως πολύ σωστά οργανωμένα  για την σημερινή ευλογημένη ημέρα έτσι ώστε να τηρήσουμε όλα τα μετρά , έτσι πρέπει να συνεχίσουμε όλο το καλοκαίρι για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα.

Ευχαριστούμε πολύ την ευλογία σας.

Most Popular