Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΔήλωση Θανάση Καββαδά για το νέο λογότυπο της ΕΠΣ Πρέβεζας –...

Δήλωση Θανάση Καββαδά για το νέο λογότυπο της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

 

«Mετά από 37 χρόνια από την ίδρυση της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, χθες η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ έλαβε μια ιστορική απόφαση για τα αθλητικά σωματεία της Λευκάδας, εγκρίνοντας ομόφωνα την προσθήκη του Πήγασου Λευκάδας, σήμα κατατεθέν για το νησί μας, στο λογότυπο της Ένωσης.

Πρόκειται για μια ηθικά δίκαιη απόφαση που ικανοποιεί ένα αίτημα ετών των ποδοσφαιρικών σωματείων της Λευκάδας που είναι μέλη της Ένωσης και των φιλάθλων του νησιού και η οποία αποτέλεσε προσωπικό στόχο και μια από τις βασικές μου προτεραιότητες από την πρώτη ημέρα που ανέλαβα τα καθήκοντά μου, ως αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ, που εξ αρχής είδε θετικά την εισήγησή μου και όλα τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης που ομόφωνα ενέκριναν το νέο λογότυπο.

Θερμές ευχαριστίες στα αθλητικά σωματεία της Λευκάδας που στήριξαν αμέριστα αυτή την προσπάθεια  και ιδιαιτέρα τα αθλητικά σωματεία του Νομού  Πρέβεζας και του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας που κατανόησαν το δίκαιο αυτό αίτημα το αγκάλιασαν και το υπερψήφισαν.

Ευχαριστώ τέλος τον συμπατριώτη μου Βαγγέλη Λογοθέτη που επιμελήθηκε το δημιουργικό  του νέου λογότυπου της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας».

Most Popular