Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΓιάννης Λιβιτσάνος:" Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Λευκάδας είναι η καθημερινότητα"

Γιάννης Λιβιτσάνος:” Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Λευκάδας είναι η καθημερινότητα”

Πραγματοποιήθηκαν  τα εγκαίνια των γραφείων  της Δημοτικής παράταξης “Κοινωνία Πολιτών” με  επικεφαλής  τον Γιάννη Λιβιτσάνο. Στα εγκαίνια έδωσαν το παρών μέρος των υποψηφίων καθώς και φίλοι της παράταξης.

Την λειτουργία τέλεσε ο πατερ Δημήτριος και στη συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος μας ευχαρίστησε κάνοντας και ένα  μικρό χαιρετισμό :«Σας ευχαριστούμε όλους όσους είστε σήμερα εδώ,  τους φίλους μας και τους φίλους της παράταξης . Θέλουμε όλοι να είστε μαζί μας, πιστεύουμε σε εμάς, πιστεύουμε στους συνεργάτες μας, πιστεύουμε ότι πρέπει να αλλάξει ο τόπος .Ο τόπος ξεκινάει να αλλάζει από τους ανθρώπους αυτούς που δεν στηρίχθηκαν ούτε σε πολιτικά κόμματα, ούτε σε πρώην δημάρχους, ούτε στο παλιό σύστημα το πολιτικό. Εμείς στηριζόμαστε στους εαυτούς μας, έχουμε την πεποίθηση ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στο δήμο. Το επόμενο βήμα για εμάς,  είναι να κατακτήσουμε τον δήμο. Πιστεύω θα τον κατακτήσουμε με τη βοήθεια όλων σας και εμείς θα είμαστε την επόμενη ημέρα δίπλα στον πολίτη και την καθημερινότητα του. Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Λευκάδας είναι η καθημερινότητα, δεν είναι να φτιάξουμε την υποθαλάσσια, κάποια στιγμή θα γίνει.

Πρέπει να φτιάξουμε την καθημερινότητα των πολιτών τους οποίους τους βλέπω εδώ, κουβεντιάζουμε μαζί τους καθημερινά και έχουν όλοι σοβαρά  προβλήματα.

Απλά προβλήματα που πρέπει να λύσει ο δήμος».

Most Popular