Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΓιάννης Λιβιτσάνος προς δημοτική αρχή: «Η ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ...

Γιάννης Λιβιτσάνος προς δημοτική αρχή: «Η ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ»

Τοποθέτηση του  υποψήφιου Δημάρχου Λευκάδας, κου Γιάννη Λιβιτσάνου για το κλείσιμο της 8ης Μεραρχίας και των γειτονικών οδών από τους ιδιοκτήτες των οικοπέδων που δεν αποζημιώθηκαν εδώ και 51 χρόνια.

«Η ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ»

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής,
Η αναποτελεσματικότητά σας και η έλλειψη πρόληψης έχει ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των δημοτών που περίτρανα κορυφώθηκε με το κλείσιμο της κεντρικής οδού της 8ης Μεραρχίας στην παλιά λαϊκή και των πέριξ αυτής δρόμων.
Ο κεντρικός κυκλοφοριακός ιστός της πόλης μας έχει μπλοκάρει και το πρόβλημα, που ήταν ήδη γνωστό σε εσάς, διογκώνεται με την μη συμμόρφωση σας με τις αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης και επισφραγίζεται με την σημερινή απόρριψη της προσφυγής σας.
Σας καλώ να σταματήσετε την πολιτική του διχασμού των δημοτών και να λάβετε σοβαρά υπ’ όψιν σας τα προβλήματα της καθημερινότητας τους.
Μη λύνοντας ένα τόσο σημαντικό θέμα, δείχνετε περίτρανα την απαξίωσή σας απέναντι στο Λευκαδίτικο λαό, τον πρόχειρο σχεδιασμό για ένα τόσο σημαντικό πρόβλημα και φυσικά την αδιαλλαξία σας.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ

Λευκάδα 14-03-2019
Ο υποψήφιος Δήμαρχος
Λευκαδίων
Γιάννης Λιβιτσάνος
Πολιτικός Μηχανικός

Most Popular