Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ"Βραβεία βιώσιμης-καινοτόμου και υπεύθυνης επιχειρηματικότητας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

“Βραβεία βιώσιμης-καινοτόμου και υπεύθυνης επιχειρηματικότητας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου 2021 ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σ. Σκιαδαρέσης παραβρέθηκε στην απονομή των βραβείων βιώσιμης-καινοτόμου και υπεύθυνης επιχειρηματικότητας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα ” Σταύρος Νιάρχος” στην αίθουσα Σταύρος Νιάρχος ΕΛΣ.

Στη μεγάλη γιορτή της επιχειρηματικότητας παραβρέθηκε η πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κ. Σακελλαροπούλου

η οποία και απένειμε ένα από τα τιμητικά βραβεία της εκδήλωσης στην καθηγήτρια Εντατικής Θεραπείας ΕΚΠΑ, Αναστασία Κοτανίδου, για τη σημαντική συνεισφορά της στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Βραβεία επίσης απένειμαν Υπουργοί, βουλευτές, εκπρόσωποι κομμάτων, ενώ παρέστησαν εκπρόσωποι φορέων, επιχειρηματικών ομίλων και πρόεδροι επιμελητηρίων.

Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της εκδήλωσης ήταν η βράβευση από σύσσωμη τη Δ.Ε. του Ε.Ε.Α., του Δημήτρη Καρακώστα, του μαθητή που παρά την απώλεια και των δύο γονιών του από κορονοϊό λίγο πριν από τις πανελλήνιες εξετάσεις, παρέμεινε προσηλωμένος στον στόχο του και εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στη φετινή γιορτή της επιχειρηματικότητας, η οποία άνοιξε και έκλεισε υπό τους ήχους της 65μελούς «Φιλαρμονικής Μάντζαρος» που ήρθε ειδικά για τη βραδιά από την Κέρκυρα, βραβεύθηκαν μικρομεσαίες επιχειρήσεις που κατάφεραν σε δυσμενείς συνθήκες, όχι απλά να επιβιώσουν, αλλά να αναπτυχθούν και να καινοτομήσουν, ενισχύοντας τις προοπτικές ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.

  

Most Popular