Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΒΙΝΤΕΟ-Χαμός στο δημοτικό συμβούλιο Κεφαλονιάς -Σύμβουλος έβρισε την Παναγία και ακολούθησε... σύρραξη

ΒΙΝΤΕΟ-Χαμός στο δημοτικό συμβούλιο Κεφαλονιάς -Σύμβουλος έβρισε την Παναγία και ακολούθησε… σύρραξη

kefalonia708_0Ολα ξεκίνησαν όταν ο εν λόγω δημοτικός σύμβουλος είχε μια έντονη φραστική διαμάχη με άλλον δημοτικό σύμβουλο. Τότε, όταν ξέφυγε η κατάσταση ο δημοτικός σύμβουλος ο οποίος είναι εκλεγμένος με την αντιπολίτευση στο δήμο μη μπορώντας να συγκρατηθεί βλαστήμησε δημόσια την Παναγία, με αποτέλεσμα να γίνει «μύλος» το δημοτικό συμβούλιο. Μάλιστα, αυτό έχει καταγραφεί και από κάμερα που βρισκόταν στο χώρο προκειμένου να μαγνητοσκοπήσει τις εργασίες του συμβουλίου.
Της διαδικασίας προήδρευε αναπληρωτής δημάρχου, κ. Λυκούδης, η αντίδραση του οποίου αλλά και όλων όσων βρισκόταν στο χώρο ήταν απολύτως δικαιολογημένη των όσων προηγήθηκαν.
Ζήτησαν από το δημοτικό σύμβουλο να εξέλθει της αιθούσης ζητώντας του να ζητήσει συγγνώμη. Η συνεδρίαση διεκόπη προσωρινά έτσι ώστε να πέσουν οι τόνοι για να συνέχιζαν το δημοτικό συμβούλιο.
Να σημειώσουμε, τέλος, ότι μετά από λίγο το συμβούλιο συνεχίστηκε κανονικά, ενώ ο δημοτικός σύμβουλος που βλαστήμησε δικαιολογήθηκε υποστηρίζοντας πως την δική του Παναγία βλαστήμησε και πως δεν σκοπεύει να ζητήσει συγγνώμη γι’ αυτό τον λόγο.
Δείτε το βίντεο :

 http://dexiextrem.blogspot.gr/

Most Popular