Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΑπό που πάνε για Βελιγράδι;

Από που πάνε για Βελιγράδι;

Αγαπητοί φίλοι, η Μπάγερν και η Μονακό έκαναν το πολυπόθητο break στους δεύτερους αγώνες των play off και πήραν το πάνω χέρι για την πρόκριση. Κάτι που με ευχαριστεί ιδιαίτερα, αφού είχαν προταθεί και πονταριστεί στα μακροχρόνια προγνωστικά μπάσκετ.

Η Μπάγερν έπαιξε φοβερή άμυνα μέσα στη Βαρκελώνη. Στην επίθεση βρήκε τις λύσεις, κυρίως από τους παίκτες του πάγκου κι έκανε μια γενικά κυριαρχική εμφάνιση. Σας είχα γράψει για το βάθος του ρόστερ που έχει φέτος η ομάδα του Τρινκέρι. Σκεφτείτε πως είχε να αντιπαρέλθει την απώλεια του καλύτερου περιφερειακού της σκόρερ, του Χίλιαρντ. Μονάδες όπως ο Ομστ, ο Μπαμπ και ο Γιάραμαζ βγήκαν μπροστά καλύπτοντας το μεγάλο κενό. Το ίδιο περιμένω να γίνει και σήμερα, κυρίως από τον τελευταίο.

Ο Σέρβος γκαρντ είναι πολύ ταλαντούχος και προικισμένος αθλητικά. Μου θυμίζει κάτι σαν μια μικρογραφία του Νέντοβιτς, όσο αφορά την έκρηξη που έχει στο πρώτο βήμα και τον τρόπο που εκτελεί τις διεισδύσεις στο αντίπαλο καλάθι. Μόνο που ο Γιάραμαζ παίζει και άμυνα. Πολύ χρήσιμο εργαλείο στα χέρια ενός προπονητή, είχε πάνω από τρία κλεψίματα μ.ο. σε όλες τις προηγούμενες χρονιές του. Πιστεύω ότι εντός έδρας θα πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες και θα κάνει μεγάλο ματς σήμερα.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και προγνωστικά μπάσκετ στο Koubanezos.gr

Most Popular