Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΤΕΛ Ν. ΛΕΥΚΑΔΑΣ- ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΤΕΛ Ν. ΛΕΥΚΑΔΑΣ- ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ Δ.Σ.

 

  

Διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέων μελών του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας “ΚΤΕΛ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Α.Ε.” στα γραφεία της, η καταμέτρηση έκλεισε πριν απο λιγο. Η συμμετοχή των ψηφοφόρων ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη εκλογική αναμέτρηση, άγγιξε το ποσοστό της τάξεως 92,3%.    Επανεξελέγη στη θέση του προέδρου για δεύτερη  συνεχόμενη τετραετία ο κ. Κατωπόδης Μάριος .

Ο κ.Κατωπόδης , αποδείχθηκε  ως   το πρόσωπο που λαμβάνει την πλήρη εμπιστοσύνη των μετόχων της εταιρείας “ΚΤΕΛ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Α.Ε.” ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι της επιχείρησης για τέσσερα χρόνια, αντιμετωπίζοντας δύσκολες καταστάσεις, όπως η πανδημία της covid-19 και διεκπεραιώνοντας υποθέσεις που απαιτούσαν άμεση λήψη αποφάσεων.

Ο πρόεδρος της εταιρίας δήλωσε: «Ευχαριστώ θερμά, όλους τους συναδέλφους- μετόχους της εταιρίας που μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους. Αποτελεί ευθύνη να ανταποκριθώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο ρόλο αυτό και να συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για την πορεία της εταιρίας μας.
Κύριες και κύριοι συνάδελφοι, θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που με τον τρόπο σας, εκδηλώσατε την υποστήριξή σας, στο πρόσωπό μου και επιλέξατε να με τιμήσετε με την ψήφο σας, ιδιαίτερα εκείνους που ξεπέρασαν διαχωριστικές γραμμές.
Ευχαριστώ όλους τους πολύτιμους συνεργάτες και τους υπαλλήλους της εταιρίας.
Συγχαίρω το νεοεκλεγέν συμβούλιο και ευχαριστώ αυτούς που συμμετείχαν στην ψηφοφορία και όλους τους μετόχους που μας συμπαραστέκονται, για να συνεχίσουμε το έργο μας με τον ίδιο ζήλο και με περισσή διάθεση για την ανοδική πορεία της εταιρίας μας
»

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ.

Ο Μάριος Κατωπόδης,

ο Θοδωρής Καραμποϊκής,

ο Γεώργιος Λογοθέτης,

ο Γεώργιος Σιμόπουλος και

ο Γρηγόρης Φρεμεντίτης

Most Popular