Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑπαράδεκτη η κατάσταση που επικρατεί στην πλατεία του Αγίου Μηνά.Αυτή είναι η...

Απαράδεκτη η κατάσταση που επικρατεί στην πλατεία του Αγίου Μηνά.Αυτή είναι η Λευκάδα που ονειρεύτηκε ο δήμαρχος κος Καλός;

Απαράδεκτη η κατάσταση που επικρατεί στην πλατεία του Αγίου Μηνά. Τα αυτοκίνητα κυριαρχούν  καθημερινά και δυσκολεύεται η διέλευση πεζών , όσο για το ποδηλατόδρομο μοιάζει με ουτοπία.

Σύμφωνα με καταγγελία που μας έκανε στην εφημερίδα μας πριν από λίγο οδηγός του ΚΤΕΛ Λευκάδας μιλάει για παράφρονη κατάσταση και αδιαφορία προς τα διερχόμενα αυτοκίνητα απο συγκεκριμένους επαγγελματίες σε καθημερινή βάση.

Αυτή είναι η Λευκάδα που ονειρεύτηκε ο δήμαρχος κος Καλός;

Είμαστε παρόντες όταν πριν απο λίγες ημέρες κατέφθασε η δημοτική αστυνομία και ήθελε να γράψει το μηχανάκι που ήταν παράνομα σταθμευμένο ενώ στον συγκεκριμένο επαγγελματία έκανε απλώς σύσταση να μεταφέρει το ΙΧΕ αυτοκίνητο του..Γιατί τετοια αναλγησία; Δυο μέτρα και δυο σταθμά; Κράτος εν κράττει;;; Δεν ξέρει κανείς που να αποδώσει τη συγκεκριμένη μεροληψία.

Θα επανέλθουμε και με άλλα θέματα της καθημερινότητας,  διότι δεν λειτουργεί τίποτα σωστά και οι κάτοικοι είναι απογοητευμένοι.

Most Popular