Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ - ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΤΣΙΟ ΙΩΑΝΝΗ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΤΣΙΟ ΙΩΑΝΝΗ

kartsaklas Ο κύριος Πότσιος Ιωάννης προσποιούμενος τον θεματοφύλακα της νομιμότητας αναρωτιέται γιατί προσφύγαμε στο Διαιτητικό Δικαστήριο ποδοσφαίρου για την αναπλήρωση Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Ο πιο σπάταλος γραμματέας στην ιστορία ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΛΕΥΚΑΔΑΣ και ο πιο δαπανερός  πρόεδρος των μεικτών ομάδων σαράντα ένα χιλιάδες ευρώ  (41.000€) ετησίως σύμφωνα με δικά του πεπραγμένα  που υπογράφει ως γραμματέας της Ένωσης και έχοντας παραδώσει ταμείο (0.30 €) όταν αναλάβαμε τη διοίκηση της Ένωσης, προσπαθεί να κάνει φτηνή αντιπολίτευση  για να καλύψει την ανυπαρξία του για να όλη τη διαδρομή του  στην Ένωση.

“Αλήθεια κύριε Πότσιο γιατί δεν έχετε απαντήσει τόσο στις δίκες μου ερωτήσεις όσο και των άλλων μελών της Ένωσης που σας έχουμε υποβάλλει στα Διοικητικά Συμβούλια πως γίνεται να δαπανάται ένα τέτοιο υπέρογκο ποσό κάθε χρόνο και όχι μια μόνο σεζόν  ενώ επί των ημερών μας δεν έχουμε δαπανήσει πάνω από εννιά χιλιάδες ευρώ (9.000€) για τις μεικτές ομάδες. Στο Champions league  η στο παγκόσμιο Κύπελλο συμμετείχαν;;” 

“Αλήθεια κύριε Πότσιο πως γίνεται με εκατό χιλιάδες ευρώ (100.000€) έσοδα να μην έχεις ταμείο και εμείς με τα μισά έσοδα να έχουμε και υπόλοιπο ;” Για αυτό λοιπόν άλλη φορά να είσαι προσεκτικός στις δηλώσεις σου γιατί μπορεί να πάρεις και άλλο κόσμο στο λαιμό σου «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί». Υπάρχουν «ράμματα» για όλους αν χρειαστεί .

Αφού είσαι  γνώστης  των διοικητικών πεπραγμένων και έχεις «προσφέρει» στο ποδόσφαιρο σε προκαλώ να μπεις επικεφαλής να αναμετρηθούμε και μην βάζεις μπροστινούς εσύ και τα «φαντάσματα» του παρελθόντος  για να εισπράξουν την αποτυχία σας.

Γιατί εκτός από την λέξη ήττα υπάρχει και η λέξη συντριβή. Τολμήστε λοιπόν!

Επικαλείστε τον αντιπρόεδρο της Ένωσης και βουλευτή κύριο Αθανάσιο Καββαδά για να δημιουργήσετε θέμα.

Αντί να είστε υπερήφανοι  που άλλη ΕΠΣ σε όλη την Ελλάδα δεν έχει βουλευτή στη σύνθεση της στήνεται φτηνά παιχνιδάκια για να δημιουργήστε εντυπώσεις εσείς και τα «απολιθώματα» του τοπικού ποδοσφαίρου. Δεν είστε άξιοι να πιάνετε στο στόμα σας τον αντιπρόεδρο και βουλευτή κύριο Αθανάσιο Καββαδά ο οποίος έχει μια κρυστάλλινη διαδρομή σε όλα τα χρόνια της πορείας του.

Ξέρουμε ότι σας πειράζει που συμμετέχει στο ψηφοδέλτιό μας. Περαστικά σας λοιπόν! Όσο αναφορά  την αίτηση – προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο ποδοσφαίρου ( Άρειος πάγος ποδοσφαίρου) γιατί σας ενοχλεί; Ας ορίσει το ανώτατο δικαστήριο πως θα αναπληρωθούν τα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής τα οποία εσείς είχατε προτείνει στις προηγούμενες εκλογές. Δεν ήταν δική μας πρόταση. Γιατί λοιπόν ζορίζεστε;

Αυτή η προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατοχυρώνει την εγκυρότητα των εκλογών τις οποίες εσείς θα προσπαθούσατε να ματαιώσετε γιατί ξέρετε ότι δεν έχετε καμία τύχη.

Ένα να ξέρετε. Τις εκλογές δεν θα τις αποφύγετε όπως επιθυμούσατε με ενστάσεις που θα υποβάλλατε λόγω έλλειψης Εξελεγκτικής Επιτροπής. Με την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου κλείνει οριστικά το θέμα αυτό και θα σεβαστούμε οποιαδήποτε απόφαση. Αυτά για την ενημέρωση των Σωματείων μας που μας έχουν τιμήσει και μας εμπιστεύονται αλλά και όλου του ποδοσφαιρικού κόσμου της περιοχής μας.                       

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΘΩΜΑΣ ΚΑΡΤΣΑΚΛΑΣ

Most Popular