Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΑνοιχτό Τουρνουά Μπάσκετ 3 on 3 στις Κατασκηνώσεις της Ι. Μητροπόλεώς...

Ανοιχτό Τουρνουά Μπάσκετ 3 on 3 στις Κατασκηνώσεις της Ι. Μητροπόλεώς μας

Το Κέντρο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, με τη στήριξη των δύο μπασκετικών σωματείων του τόπου μας, της ΔΟΞΑΣ και της ΝΙΚΗΣ, διοργανώνει το μεσημέρι του Σαββάτου, 28 Οκτωβρίου 2017 και από ώρα 3.00 μ.μ. ένα Ανοιχτό Τουρνουά Μπάσκετ 3 οn 3 στο γήπεδο των Εκκλησιαστικών Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας «Η Φανερωμένη».

Την αφορμή γι’ αυτήν την αθλητική συνάντηση δίνει η μνήμη του προστάτη των αθλητών, του Αγίου Μάρτυρα Νέστορα στις 27.10. Η τοπική μας Εκκλησία θέλει να δείξει στα παιδιά της ότι, παράλληλα με την πνευματική άθληση, ενθαρρύνει και την σωματική άσκηση, με βάση τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι και ευλογεί τον καθαρό αθλητισμό. Σκοπός είναι να συνειδητοποιήσουν οι αθλούμενοι νέοι ότι η χριστιανική ζωή δεν προβάλλει μόνο στερήσεις και απαγορεύσεις, αλλά αποδέχεται και επικροτεί προτάσεις υγιούς ψυχαγωγίας.

Προσκαλεί, λοιπόν, όσα παιδιά θέλουν –είτε συμμετέχουν σε κάποια Ενοριακή Συντροφιά είτε όχι- να χαρούν μαζί μας αυτή την αθλητική γιορτή σε έναν χώρο τόσο αγαπημένο για τους νέους του τόπου μας, όπως η Κατασκήνωση.

Μπορούν να κανονίσουν τις ομάδες τους και να δηλώσουν συμμετοχή στο Κέντρο Νεότητας της Ι. Μητροπόλεώς μας μέχρι την Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2017, στα τηλέφωνα: 2645022415 (εσ.: 21-23) και 6974795265 (π. Ιωαννίκιος) ή με μήνυμα στο messenger με την επωνυμία: Κέντρο Νεότητας (Λευκάδας – Ιθάκης).

Οι ομάδες μπορούν να είναι μικτές (αγόρια και κορίτσια). Θα διαγωνισθούν σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες: Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, ενώ θα απονεμηθούν τα αντίστοιχα έπαθλα και αναμνηστικά συμμετοχής. Στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε αγώνα θα παίζουν τρεις παίχτες από κάθε ομάδα, μπορούν όμως να δηλωθούν και αναπληρωματικοί. Οι ομάδες θα έχουν σταθερή σύνθεση (χωρίς… μεταγραφές) μέχρι το τέλος του τουρνουά.

 

Λευκάδα, 17 Οκτωβρίου 2017

 

(Από το Κέντρο Νεότητος της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης)

Most Popular