Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΝΕΛ Λευκάδας για το Εσπερινό ΕΠΑΛ Λευκάδας.

ΑΝΕΛ Λευκάδας για το Εσπερινό ΕΠΑΛ Λευκάδας.

epal_kart8-1024x768Γνωρίζουμε στο λαό της Λευκάδας ότι με απόφαση (17-10-2016) του υπουργού Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ, Νίκου Φίλη, εγκρίθηκε η κατ΄ εξαίρεση λειτουργία 14 (δεκατεσσάρων) ολιγομελών τμημάτων ΕΠΑ.Λ,  σ όλη τη χώρα, ανάμεσα στα οποία και το Εσπερινό ΕΠΑΛ Λευκάδας.

Η ανωτέρω έγκριση δείχνει το πραγματικό ενδιαφέρον  της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την Επαγγελματική Εκπαίδευση  σε ειδικές περιπτώσεις, αλλά έχει γίνει ευρύτερα αντιληπτό και το γενικότερο ενδιαφέρον της   για την εκπαίδευση, αφού φέτος μετά από δεκαετίες για πρώτη φορά άνοιξαν τα σχολεία με καθηγητές και δασκάλους στην ώρα τους και τα βιβλία άμεσα παραδοτέα στους μαθητές. (Μάθαμε ότι έγινε και αυτό κατόπιν πιέσεων του βουλευτή Λευκάδας της ΝΔ!!!!!!)

 Θα θέλαμε να επισημάνουμε τον …φόβο και τον τρόμο της κυβέρνησης από τις αναφορές του βουλευτή Λευκάδας, κάτι που την έσυρε και στην εν λόγω έγκριση.

Είναι φανερό ότι ο βουλευτής της ΝΔ , έχει μετατραπεί, με τις  διαρκείς  ανακοινώσεις, του σε διαφημιστή του έργου της κυβέρνησης. Τον ευχαριστούμε πολύ . Έχει γίνει  πλέον αντιληπτό  σε όλους το επικοινωνιακό  παιχνίδι της ΝΔ.

Λευκάδα 18-10-2016

ΣΕ ΑΝΕΛ Λευκάδας

Most Popular