Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΡΙΛΙΒΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΡΙΛΙΒΑ


Συμπολίτες και συμπολίτισσες , Λευκαδίτες, Μεγανησιώτες, Καλαμισάνοι και Καστιώτες.
Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία αυτής της εκλογικής διαδικασίας και την Κυριακή αποφασίζουμε, για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας .
Συμμετέχουμε όλοι ,γιατί απέχοντας ,επιτρέπουμε στους άλλους ,να αποφασίσουν και να καθορίσουν το δικό μας μέλλον .
Υπήρξα πάντα παρών στα κοινωνικά δρώμενα, με ενδιαφέρον για τα κοινά ,γιατί πίστευα και πιστεύω ακράδαντα, στην προσφορά προς την κοινωνία, με ανιδιοτελή κριτήρια και ξεκάθαρες ιδέες.
Πίστευα και πιστεύω , ότι η ουδετερότητα, εξυπηρετεί την ιδιοτέλεια και τον καιροσκοπισμό.
Για τον λόγο αυτό και με ισχυρή την θέλησή μου να προσφέρω, εκτίθεμαι στην κρίση σας ,ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος ,στο ψηφοδέλτιο του Περιφερειάρχη και επικεφαλής της ΑΝ.Α.Σ.Α κυρίου Γαλιατσάτου, πιστεύοντας ότι μπορώ να συνδράμω και να προσφέρω, στην περίπτωση που μου δώσετε την εντολή να το πράξω.
Με οδηγό τις αξίες μου , που είναι η εντιμότητα, η συνέπεια ,η διαφάνεια και η αξιοκρατία, θα κινηθώ ,προκειμένου να προσφέρω από την θέση αυτή στην Π.Ε Λευκάδας και ειδικότερα να βοηθήσω στην επίλυση των μεγάλων προβλημάτων των μικρών νησιών, προβλήματα τα οποία γνωρίζω ,ως μόνιμος κάτοικος του Καστού του μικρότερου νησιού της Π.Ε Λευκάδας.
Εκείνο για το οποίο τολμώ να δεσμευτώ, είναι ότι θα κάνω ότι μπορώ, με βάση αυτές τις αξίες, ώστε το 2023 ,κανένας από εσάς που θα με έχει ψηφίσει την ερχόμενη Κυριακή, να μην νιώσει μετανιωμένος για την επιλογή του αυτή
Φίλες και φίλοι
ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ
ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΗ
ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ
Σας ευχαριστώ πολύ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΡΙΛΙΒΑΣ
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
στο Συνδυασμό του Περιφερειάρχη κ. Γαλιατσάτου

Most Popular