Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΑνάλυση του αγώνα: Κούκτος – Κουζάντ

Ανάλυση του αγώνα: Κούκτος – Κουζάντ

Πρωτάθλημα Τατζικιστάν και ώρα έναρξης στις 16:00. Ουδέτερη έδρα (κεκλεισμένων των θυρών).

Το online betting στην Κύπρο σε άλλο επίπεδο

Εντελώς μεταμορφωμένη σε σχέση με το αγώνα της πρεμιέρας εμφανίστηκε η Κούκτος, κόντρα στην Ισταραβσάν (3-0 εκτός). Από νωρίς έγινε πιο εύκολο το έργο ήταν, όταν κέρδισε αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά χρειάστηκε την κεφαλιά του Χολμάτοφ στο 79’ για να ανοίξει το σκορ. Τέσσερα λεπτά αργότερα όλα τελείωσαν με το σουτ του Σουλτόνοφ, ενώ στο 91’ ο Νταλέρ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της. Ανασταλτικά κινδύνεψε σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά επιθετικά δημιούργησε πολλές φάσεις εν αντιθέσει με το ματς, απέναντι στην Ρεγκάρ. Παραμένει αήττητη (1-1-0) και βασικός στόχος είναι η εξασφάλιση της παραμονής.

Προσγειώθηκε απότομα η Κουζάντ. Γνώρισε εντός έδρας ήττα «σοκ» από την Κχατλόν 3-2  σε ένα ματς, που η νίκη της «πλήρωνε» μόλις 1.08. Ήταν πάντως καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ωστόσο κόστισαν τα τραγικά λάθη στην άμυνα. Βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ στο 21’ μετά από αδράνεια και κενό στα στόπερ, ενώ στο 35’ δέχτηκε δεύτερο τέρμα με πανομοιότυπο τρόπο. Στο 47’ ο Ριξιμπόεφ την έβαλε και πάλι μέσα στην διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος, εντούτοις στο 72’ μετά από αντεπίθεση ήρθε και τρίτο γκολ. Μείωσε στις καθυστερήσεις με τον Μποζόροφ, εντούτοις δεν υπήρχε χρόνος για το κάτι παραπάνω. Ο προπονητής Νικολά Λαζάρεβιτς θα χάσει τον σημερινό αγώνα λόγω ίωσης.

Εκτίμηση: Η Κούκτος ήταν πολύ καλή κόντρα στην Ισταραβσάν και αναμένεται να βάλει δύσκολα στην Κουζάντ. Από την άλλη δεν υπάρχει ο παράγοντας έδρα και οι τυπικά φιλοξενούμενοι προέρχονται από ήττα «σοκ», οπότε το διπλό έχει τον πρώτο λόγο. Θα το θέλαμε ψηλότερα πάντως για να μπει στο παιχνίδι μας.

Most Popular