Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑκυρώθηκε η μαθητική παρέλαση στη Λευκάδα λόγω έντονων καιρικών φαινομένων (φωτο-βιντεο)

Ακυρώθηκε η μαθητική παρέλαση στη Λευκάδα λόγω έντονων καιρικών φαινομένων (φωτο-βιντεο)

Έντονα καιρικά φαινόμενα ξέσπασαν σήμερα γύρω στις 11:00 το πρωί στη Λευκάδα με αποτέλεσμα να ματαιωθεί η μαθητική παρέλαση και η κατάθεση στεφάνων , προς τιμήν όλων ,   πραγματοποιήθηκε με έντονη βροχόπτωση.

 Όπως είπε και ο Δήμαρχος κος Κώστας Δρακονταειδής « Οι πρόγονοί μας πολέμησαν κάτω από τέτοιες καιρικές συνθήκες είναι αδιανόητο εμείς να μην καταθέσουμε  τα στεφάνια λόγω βροχής»

Η επίσημη δοξολογία τελέστηκε  στον Ιερό Ναό της Μητρόπολης παρουσία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του τόπου των μαθητών και πολλών συμπολιτών μας , χοροστατούντος του Μητροπολίτη Λευκάδος & Ιθάκης κ. κ. Θεόφιλου. Την  εκφώνηση του πανηγυρικού λόγου της ημέρας έκανε ο πρώην δήμαρχος και νυν Διευθυντής του 2ου Λυκείου  Κώστας Αραβανής.

Οι γονείς έτρεχαν να παραλάβουν τα παιδιά του με τα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα κομφούζιο έξω απο την Μητρόπολη, το οποίο ξεμπλόκαρα οι αρμόδιοι άντρες της τροχαίας. Τα παιδιά δυστυχώς παρέμεναν στο προαύλιο της εκκλησίας μέχρι να τελειώσει η δοξολογία , η βροχή δυνάμωσε και έγιναν μούσκεμα.

Most Popular