Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, 2022
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑδιάφορη η περιβόητη Λογοδοσία του δημάρχου στο φουαγέ του πνευματικού κέντρου Λευκάδας...

Αδιάφορη η περιβόητη Λογοδοσία του δημάρχου στο φουαγέ του πνευματικού κέντρου Λευκάδας (ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ)

Χτες το απόγευμα στο φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου πραγματοποιήθηκε ο άνευ λόγου απολογισμός του δημάρχου, με τυμπανοκρουσίες και φανφάρες. Ο  απολογισμός χαρακτηρίστηκε αδιάφορος διότι ο Δήμος μας βομβαρδίζουν με αναρτήσεις για οτιδήποτε οπότε χτες δεν ακούστηκε κάτι το συνανταρακτικό.

Όσον αφορά τον τρόπο είσπραξης των οφειλών ύδρευσης ή κάποιες στελεχώσεις υπηρεσιών με προσωπικό αυτά είναι καθαρά διαδικαστικά!!!

Ο απολογισμός σημαίνει νούμερα αλλά και πηγές των χρημάτων, τα έργα που υλοποιούνται αυτή την στιγμή είναι επι το πλείστον από διεργασίες των προηγούμενων Δημάρχων ή απο κονδύλια σεισμών, πλημμυρών και κάθε μορφής φυσικών φαινομένων που χτύπησαν το νησί. Το θέμα δεν είναι  να κάνουμε σημαία τις συμφορές μας για να ξαναχτίζουμε τα ίδια, αλλά να προοδεύουμε και να διεκδικούμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Κατα τα άλλα το σκηνικό υπερκαλύφθηκε από τον γνωστό fbκικό διάλογο των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ. Του αντιπεριφερειάρχη μας και του μέλους της συντονιστικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ…..για το αυτοκίνητο του Περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Και εις άλλα με υγεία

ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟ

Most Popular