Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΑγωνιστικό Πρόγραμμα και φανταστική διασκέδαση έξω απο το νερό. Λίγες ημέρες έμειναν...

Αγωνιστικό Πρόγραμμα και φανταστική διασκέδαση έξω απο το νερό. Λίγες ημέρες έμειναν…

unnamed

Αγώνες Ανοικτής Θάλασσας στην Βασιλική – ζητούνται συμμετοχές σκαφών.

Η Βασιλική με τον υπέροχο θαλάσσιο χώρο, στο πανέμορφο νησί της Λευκάδας είναι για μια ακόμη φορά υπερήφανη που φιλοξενεί το 7ο Φεστιβάλ Θαλάσσιων Σπορ Βασιλικής και τη Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Regatta, η οποία διοργανώνεται από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Βασιλικής με την υποστήριξη της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας , της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του Δήμου.

Η ιστιοπλοϊκή Regatta έχει ήδη προσελκύσει πολλούς συμμετέχοντες από όλη την Ευρώπη καθώς επίσης και με συμμετοχή από πολύ μακριά τον Καναδά.

Οι αγώνες για Catamaran & Monohull θα διεξαχθούν από την Πέμπτη 29 Ιουνίου μέχρι και το Σάββατο 1 Ιουλίου για τρεις (3) ημέρες.

Επίσης έχει προγραμματιστεί αγώνας σκαφών Ανοικτής Θάλασσας για το Σάββατο 1 Ιουλίου, έναρξη στις 11πμ από τον κόλπο της Βασιλικής , διαδρομή γύρω από το μικρό Αρκούδι και επιστροφή στον κόλπο της Βασιλικής για τον τερματισμό. Η διάρκεια του αγώνα θα είναι τέσσερις (4) ώρες περίπου. Παρακαλείστε να μεταφέρετε το σκάφος σας στη Βασιλική και να συμμετάσχετε – όσοι περισσότεροι τόσο το καλύτερο.

Εκτός από τους φανταστικούς Ιστιοπλοϊκούς Αγώνες, το φετινό Φεστιβάλ χαρακτηρίζεται από εξαιρετικά ασυνήθιστες βραδιές διασκέδασης που κορυφώνονται με ζωντανή μουσική από μια εκπληκτική Cover band David Bowie και Jimi Hendrix έξω από το Δημαρχείο της Βασιλικής. Μην το χάσετε!!!

Ακολουθήστε το link https://www.youtube.com/watch?v=1qGZ0ohjPIA, κλείστε τα μάτια σας και ακούστε, θα πιστέψετε οτι ακούτε τον David Bowie.

Contact
ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΟΣ
thanos@wildwind-sailing.com
6945 168618Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε δειτε στiς ακόλουθες ιστοσελίδες.

el.vassiliki-watersports-festival.com

facebook.com/VassilikiWatersportsFestival

 

 

Most Popular