Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΚΑΈξυπνες ιδέες για ένα Bachelor and Bachelorette πάρτυ

Έξυπνες ιδέες για ένα Bachelor and Bachelorette πάρτυ

Πριν το ξεκίνημα της νέας έγγαμης ζωής τα ζευγάρια έχουν μία βραδιά «ελευθερίας», που μπορούν να την περάσουν  μαζί με τους πιο στενούς φίλους.  Το bachelor για τους άντρες και το bachelorette για τις γυναίκες σηματοδοτεί το τέλος της εργένικης ζωής και την αρχή του νέου κεφαλαίου.

Μπορεί το bachelor ή bachelorette πάρτυ να θεωρείται ένα ξενόφερτο έθιμο, όμως γενικά δεν είναι περίεργο να μαζεύονται ο γαμπρός και η νύφη με τους φίλος τους και να απολαμβάνουν ένα ξέγνοιαστο βράδυ πριν από το γάμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν αναφορές παρόμοιας παράδοσης στην αρχαία Σπάρτη.

Η οργάνωση του Bachelor and Bachelorette πάρτυ

H οργάνωση του Bachelor και Bachelorette πάρτυ είναι μία χαρούμενη διαδικασία καθώς πρόκειται για ένα είδος διακοπών μεταξύ κολλητών φίλων.

Συνηθίζεται την οργάνωση να αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου ο κουμπάρος, καθώς η νύφη και ο γαμπρός πρέπει να λύσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου. Επίσης είναι καλό να ξεκινήσει αποταμίευση για το Bachelor πάρτυ από νωρίς, καθώς ένας καλός προϋπολογισμός θα μπορούσε να βοηθήσει στο σχεδιασμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γαμπρός και η νύφη απαγορεύεται να πληρώσουν για το πάρτυ.

Για να είναι πετυχημένο ένα Bachelor πάρτυ πρέπει να αποτελείται από άτομα του στενού περιβάλλοντος. Διαλέξτε τους πιο κοντινούς φίλους και ετοιμαστείτε για ένα ξέφρενο βράδυ! Άλλωστε ότι γίνεται σε ένα Bachelor πάρτυ χαίρει άκρας μυστικότητας, για αυτό και οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι άτομα εμπιστοσύνης.

Η τοποθεσία θα ήταν καλό να αποτελεί έκπληξη για τα τιμώμενα πρόσωπα. Φανταστείτε να υπάρχει ακόμα το μπας που ο γαμπρός με τον  κουμπάρο έκαναν την πρώτη τους βραδινή έξοδο; Το καλύτερο είναι το μέρος του πάρτυ να έχει κάποια σημασία. Κάντε λοιπόν κράτηση από νωρίς και αποκλείστε όσα απρόοπτα μπορείτε.

Ένα από τα βασικότερα πράγματα της επιλογής της τοποθεσίας είναι και η άμεση πρόσβαση στο σπίτι. Η ασφαλής επιστροφή για όλους τους συμμετέχοντες είναι αναγκαία!

Ιδέες για το Bachelor & το Bachelorette πάρτυ

Υπάρχουν άπειρες επιλογές για ένα πετυχημένο Bachelor πάρτυ. Φυσικά, όμως, είναι καλό πρώτα να σκεφτείτε τις επιθυμίες του γαμπρού και της νύφης.

Υγρό πάρτυ: Ένα πάρτυ στη θάλασσα ή στην πισίνα για βουτιές οποιαδήποτε στιγμή είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή. Φυσικά το Bachelor πάρτυ δεν πρέπει να είναι μόνο μία μέρα! Γιατί δεν σκέφτεστε μία διήμερη απόδραση με ένα ιστιοπλοϊκό;

Extreme Sports: Αν πρόκειται για ένα ζευγάρι που του αρέσει η αδρεναλίνη γιατί να μη σκεφτείτε κάτι που θα την ανεβάσει στα ύψη. Μια ελεύθερη πτώση με φίλους θα μπορούσε να αποτελέσει την τέλεια επιλογή.

Συνεχές ξεφάντωμα: Αν είστε άνθρωποι της πόλης επισκεφτείτε όσα περισσότερα μπαρ μπορείτε. Πάρτε με τη σειρά τα αγαπημένα στέκια του γαμπρού και της νύφης και απολαύστε ένα Bachelor πάρτυ με μπόλικο χορό και αλκοόλ.

Στο σπίτι: Δεν είναι απαραίτητο να πάρετε τους δρόμους. Ένα πάρτυ στο σπίτι είναι ιδανικό για τα «κακά» παιδιά που έχουν στο μυαλό τους να οργανώσουν ένα «κλειστό» χορευτικό πρόγραμμα με επαγγελματίες χορευτές.

On the road: Από την άλλη μπορείτε στην κυριολεξία να πάρετε τους δρομους. Γεμίστε το ντεπόζιτο και ξεκινήστε ένα διήμερο ταξίδι προς το άγνωστο!

Tips για το Bachelorette πάρτυ

Οργανώστε κάτι που θα αρέσει στα τιμώμενα πρόσωπα! Περάστε μια ξέγνοιαστη βραδιά ή ένα διήμερο γεμάτο κέφι και χορό. Πάρτε ένα βιβλίο ευχών και γράψτε  όλοι οι συμμετέχοντες από κάτι ώστε να μην ξεχάσετε ποτέ τη βραδιά αυτή ή ανταλλάξτε δώρα που θα τα κρατήσετε για μία ζωή.

Δημιουργήστε μία μέρα μοναδική που θα μείνει αξέχαστη στους νεόνυμφους!

Για πιο αναλυτικές πληροφορίες για ένα τέλειο Bachelor πάρτυ διαβάστε «Ο απόλυτος οδηγός για Bachelor & Bachelorette πάρτυ» από το balloon.gr.

 

 

 

 

 

Most Popular