Μετά τον πύρινο εφιάλτη που έχει καλύψει την Αττική και άφησε πίσω του περισσότερα από 70 θύματα και δεκάδες τραυματίες, βρισκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας.
Η ΝΟ.Δ.Ε. Λευκάδας, η ΔΗΜ.Τ.Ο. Λευκάδας, Νυδριού, Μεγανησίου οργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία και καλούν τα μέλη και τους φίλους της παράταξης όπως προσέλθουν αύριο Πέμπτη 26/7/2018 τις πρωινές ώρες 08:30-13:00 στο τμήμα αιμοδοσίας Γ.Ν. Λευκάδας να προσφέρουν αίμα.
Υπάρχει άμεση ανάγκη για αίμα για τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις φωτιές. Οι εγκαυματίες έχουν ανάγκη αίματος και παραγώγων του και λόγω καλοκαιριού δεν υπάρχουν αρκετά αποθέματα.
Καλούμε τους συμπολίτες μας να μεταβούν στο Νοσοκομείο Λευκάδας στην Υπηρεσία Αιμοδοσίας να δώσουν αίμα για τους πληγέντες .
Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Λευκάδας
Γεώργιος Μπουρδάρας