Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΈκθετη η  Ν.Δ στην  Λευκάδα  μετά την επίσκεψη του υπουργού Ν.Δενδια

Έκθετη η  Ν.Δ στην  Λευκάδα  μετά την επίσκεψη του υπουργού Ν.Δενδια

dsc_1990Πραγματοποιήθηκε  στο ξενοδοχείο Ionion blou η συγκέντρωση της νέας δημοκρατίας   με ομιλητή τον πρώην  υπουργό Νίκο Δένδια . Εκ των πραγμάτων ήταν μια  συγκεντρώσει  απογοητευτική για δεδομένα του νησιού μας όπως  είπε και  ο πρώην υπουργός είμαστε το μοναδικό νήσει του ιονίου που εξέλεξε  βουλευτή η ΝΔ. Η μη ικανοποιητική αυτή συγκέντρωση βαραίνει τον κο Παπαχρήστο πρόεδρο της ΝΟΔΕ ο οποίος   ανάλαβε και την οργάνωσή της .  Δυστυχώς  το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν κατέστη δυνατό που θα ήταν αν η αίθουσα  έσφυζε από παρευρισκομένους.

Ο  κόσμος δεν πείστηκε να παραστεί στην ομιλία παρά της ανακοινώσεις και τις προσκλήσεις που απεστάλησαν εντατικά τις τελευταίες ημέρες.

Ακούστηκαν έντονα οι φήμες   για λεωφορείο  που θα μετέφερε  κόσμο από Λευκάδα  στο  χώρο του ξενοδοχείου.

Στην αίθουσα τελικά έφτασαν μόλις   8 άτομα  όπως αποδεικνύεται και από τις φωτογραφίες.

Η   προχειρότητα δε αποδεικνύεται περίτρανα και από τη φωτογραφία που δείχνει την αφίσα του προέδρου Κ. Μητσοτάκη πεταμένη κάτω, η δε τοπική πρόεδρος  τελευταία στιγμή προσπαθεί να τοποθετήσει στο  αναλόγιο την αφίσα  ,dscf3994 dsc_1992

παρόλα αυτά ο πρόεδρος  της  ΝΟΔΕ  φωτογραφίζεται  σε διάφορες  πόζες από τοπικό εκπρόσωπο ΜΜΕ.

Πριν την έλευση του κόσμου είχε κάνει ήδη  δηλώσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι ετοιμάστηκε ο χώρος από την Πέμπτη.  Ο χρόνος που δόθηκε στους δημοσιογράφους ήταν ασφυκτικά περιορισμένος , είχαν  χρονοδιάγραμμα τριάντα λεπτών για   ερωτήσεις απαντήσεις από  6 συναδέλφους  και τα πρώτα 17λεπτα σχεδόν χωρίς  φωτισμό .

Μεγάλες απουσίες  όπως ο  πρώην αντιπεριφεριάχης  και ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος με  τους  δημοτικούς σύμβουλους  , εικόνα διάλυσης στην νέα δημοκρατία παρόλο που η δημοσκοπήσεις  δίνουν  προβάδισμα πανελλαδικά.

Ευτυχώς που ήρθε  και το μισό τμήμα της Λευκάδας για προληπτικούς λόγος ασφαλείας οι οποίοι μαζί με την προσωπική ασφάλεια  του υπουργού  γέμισαν τις θέσεις

Για την ενίσχυση του κόμματος πωλούνταν και ημερολόγια ένατη ενός τάληρου….

dsc_2000 dsc_2005 dsc_2007

Most Popular