Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2022
ΑρχικήΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΆγιο είχε κυριολεκτικά ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, το αυτοκίνητο του οποίου τυλίχθηκε...

Άγιο είχε κυριολεκτικά ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, το αυτοκίνητο του οποίου τυλίχθηκε εν κινήσει στις φλόγες..

fotiaamaxiΆγιο είχε κυριολεκτικά ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, το αυτοκίνητο του οποίου τυλίχθηκε εν κινήσει στις φλόγες, στην περιοχή της Σωτηριώτισσας. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ερευνά όλα τα αίτια…

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θόδωρος Γαλιατσάτος επέστρεψε χθες το βράδυ από την περιοδεία του σε Κεφαλονιά και Ιθάκη (όπου είχε σύσκεψη για τα έργα του ΕΣΠΑ). Έφτασε στην Κέρκυρα με το τελευταίο φέρυ-μπωτ, τη 1 μετά τα μεσάνυχτα, και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του για να επιστρέψει στο σπίτι του.

Στην στροφή της Σωτηριώτισσας παρατήρησε καπνούς, ακινητοποίησε το όχημα και κυριολεκτικά πρόφτασε την τελευταία στιγμή να βγει από αυτό, καθώς το όχημα αμέσως τυλίχθηκε στις φλόγες.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έφτασε άμεσα στο σημείο αλλά δεν κατάφερε να γλιτώσει το όχημα καθώς και τις αποσκευές που βρισκόταν στο πορτ-μπαγκάζ. Απορία προκαλεί πως σε μια μικρή απόσταση (Λιμάνι- Αλυκές) κι ενώ το αυτοκίνητο ήταν ακινητοποιημένο για αρκετή ώρα εντός του φέρυ-μπωτ, σημειώθηκε ανάφλεξη τέτοιας έκτασης. Για το λόγο αυτό εξετάζονται, από τις ελεγκτικές αρχές, τα αίτια.
Ευτυχώς πάντως, εξαιτίας καλών αντανακλαστικών, ο κ. Γαλιατσάτος απέφυγε τα χειρότερα…

 

 

 

 

 

 

http://www.corfupress.com/

 

Most Popular