Πάνος Κατσιμίχας         Βασίλης Καζούλης  μαζί τους ο Δημήτρης Καρράς ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ στην Πρέβεζα

0
805

  Πάνος Κατσιμίχας         Βασίλης Καζούλης      

μαζί τους ο Δημήτρης Καρράς

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

 

 

Ο Πάνος Κατσιμίχας, ξανασυναντά αυτό το καλοκαίρι τον Βασίλη Καζούλλη και μαζί με τον Δημήτρη Καρρά, αφήνουν το «κέντρο και τις συνοικίες» και συνεχίζουν τις… μουσικές βόλτες σε όλη την Ελλάδα.

Από τα «Ζεστά Ποτά» που άνοιξαν νέους δρόμους για το ελληνικό τραγούδι,  δημιουργώντας  μουσικές μνήμες έως σήμερα… και από τα «αεροπλάνα» έως «το τελευταίο πλοίο για την Αμοργό».

Ρόκ ήχοι, μπαλάντες, λαϊκό και παράδοση… από δυο τραγουδοποιούς που ενώνονται κάτω από κοινά μηνύματα, κοινή αλήθεια και ψυχή, με τρόπο που μόνο τα ίδια τα τραγούδια τους μπορούν να εξηγήσουν.

Η Ρίτα, ο Φάνης, ο Μάρκος και η Άννα βγαίνουν καλοκαιρινά ραντεβού με την Φανή… και συναντούν και τον Δημήτρη Καρρά, έναν τραγουδοποιό της νέας γενιάς με σημαντική δισκογραφία και πολλές προσωπικές επιτυχίες.

Μια μουσική αφήγηση… μια μελωδική αναδρομή, με λόγια και μουσικές που έχουν γράψει την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού.

Γιατί…  »Τίποτα δεν έχει αλλάξει… και τίποτα δεν είναι όπως παλιά… μένει όμως ακόμα ένα…  πείσμα, που δεν είναι συνήθεια μοναχά…»

 

ΛΙΜΑΝΙ ΠΡΕΒΕΖΑΣ (ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ)

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ  22:00

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ : 10 ευρώ (ηλεκτρονικά μέσω viva.gr)

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 12 ευρώ (για παιδιά κάτω των 10 ετών η είσοδος είναι ελεύθερη)