2ο Σχολείο Επιμόρφωσης Επαγγελματιών Τουρισμού

0
85

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 2ΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019.

• ΟΜΙΛΙΕΣ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ IONION STAR
17:30-18:00 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ – ΕΓΓΡΑΦΗ
18:00-19:00 Κανόνες σύνθεσης μενού και μπουφέ Σεφ Μουζάκης
Κωνσταντίνος, Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων «Ακρόπολις»
19:00-19:45 Hospitality is everywhere: Ας ξανα–συστηθούμε! MA
Λαλούμης Αθανάσιος
19:45-20:00 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ
20:00-21:00 Υψηλή επαγγελματική απόδοση: πώς να φτάσουμε στο
μέγιστο αυτής! MA Λαλούμης Αθανάσιος

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019
• ΟΜΙΛΙΕΣ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ IONION STAR
9:30 -10:00 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ – ΕΓΓΡΑΦΗ
10:00-10:30 Χαιρετισμοί
10:30-11:15 Νέες τάσεις στο τουρισμό 2020 Πειστικού Μάγδα Head of
Faculty of Tourism and Hospitality Management, Mητροπολιτικό Κολλέγιο
11:15-12:30 Βασικές αρχές οργάνωσης καταλύματος MA Λαλούμης Αθανάσιος
12:30- 12:45 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ
12:45-13:45 Εκπαίδευση και επαγγελματική ετοιμότητα στη σύγχρονη
αγορά του τουρισμού MA Λαλούμης Αθανάσιος
13:45 -14:45 Ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών Καλογερόπουλος Γιώργος
εκπαιδευτής Housekeeping
14:45-15:00 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ
15:00 -18:00 Οροφοκομία (Housekeeping) Καλογερόπουλος Γιώργος
εκπαιδευτής Housekeeping

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019
• ΟΜΙΛΙΕΣ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΤΙΑΣΗ ΚΑΙ
ΜΠΑΡ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ
IONION STAR
9:45-10:00 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ – ΕΓΓΡΑΦΗ
10:00-11:00 Η εστίαση στην εποχή της κρίσης – Η απάντηση των
επιχειρήσεων MA Λαλούμης Αθανάσιος
11:00-12:00 Κρίσιμα σημεία υγειονομικών ελέγχων MA Λαλούμης
Αθανάσιος
12:00 – 12:15 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ
12:15-13:15 Μαγειρεύοντας την ταυτότητα του προορισμού Σεφ
Μουζάκης Κωνσταντίνος, Πρόεδρος Λέσχης
Αρχιμαγείρων «Ακρόπολις»
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ
13:30-15:00 Οργάνωση του Μπάρ & βασικές αρχές bartending MA
Λαλούμης Αθανάσιος
15:00 – 15:15 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ
15:15 – 18:30 Βασικές αρχές service MA Λαλούμης Αθανάσιος
18:30 – 20:00 Οινολογία & food pairing MA Λαλούμης Αθανάσιος