Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

ΤΡΙΤΟ_ΗΜΙΧΡΟΝΟΗ εξαγγελία της ανάληψης της Διοίκησης του ιστορικού ΠΑΣ Πρέβεζα, από το δίδυμο Βασίλα – Μωραϊτη, έφερε αρχικά ένα κλίμα αισιοδοξίας στην γειτονική μας πόλη.

Ένα μήνα σχεδόν μετά, όλα δείχνουν ότι η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική, αφού παρατηρείτε κύμα φυγής των παιχτών που υπήρχαν στο ρόστερ την προηγούμενη χρονιά.

Την αρχή έκανε ο γκολκίπερ Λιάσκος που έκλεισε στο Καναλάκι και τον ακολούθησε ο επιθετικός Κώστας Μπρούβας που ήρθε στον Πανλευκάδιο.

Φημολογείται ότι και ο τρίτος παλιός παίχτης Νίκος Μπόμπορης, ετοιμάζει βαλίτσες για Μαραντοχώρι.

Ακόμη και μεταγραφές που θεωρούνταν κλεισμένες, όπως πρόσφατα του Ογκουνσότο και του τερματοφύλακα Μήτσιου κατέληξαν σε ναυάγιο.

Οι τελευταίες πάντως πληροφορίες από την γειτονική πόλη, μιλάνε για την μεγάλη ανατροπή στο νοσηρό σκηνικό που είχε στηθεί στις πλάτες του ΠΑΣ.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η απομάκρυνση μελών της Διοίκησης και η προσέγγιση με τον κόουτς Άγγελο Μπέκα, προκειμένου να αναλάβει τις τύχες της ομάδας.

Μια πιθανή συνεργασία των δύο ομάδων της Πρέβεζας, με σκοπό ο ΠΑΣ να παρουσιασθεί δυνατός όπως άλλωστε του αξίζει, σίγουρα θα ήταν σωτήριο για το ποδόσφαιρο της Πρέβεζας.

Βέβαια πολλοί Πρεβεζάνοι παίχτες, έχουν φύγει κυρίως για ομάδες της Λευκάδας, με αποτέλεσμα οι επιλογές για μεταγραφές να είναι περιορισμένες.

Η περυσινή ένσταση του Πανλευκάδιου κατά του Τηλυκράτη και αντίστοιχα η Έφεση του δεύτερου, που τελικά δικαιώθηκε στην Ε.Π.Ο. έφερε στο φως την τεράστια αστοχία της Ε.Π.Σ. που δεν είχε βγάλει προκήρυξη κυπέλλου για την περασμένη αγωνιστική σαιζόν.

Φέτος όμως το πάθημα έγινε μάθημα και νωρίς από αρχές Ιουλίου βγήκε η σχετική προκήρυξη του κυπέλου της Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας για την ερχόμενη περίοδο και ήδη αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της και ενημερώθηκαν οι ομάδες.

Τα λάθη πρέπει να αναγνωρίζονται…

Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια για τον Πρόεδρο Φίλιππα Σκληρό, ο οποίος προχώρησε σε μια ακόμη ηχηρή μεταγραφή, με την απόκτηση του νεαρού γκολκίπερ Χρήστου Μήτσιου από την Φιλιππιάδα.

Ο τερματοφύλακας που εντυπωσίασε την τελευταία διετία με την φανέλα του Λούρου και έγινε στόχος πολλών ομάδων, εκτός της αγωνιστικής αξίας του, καλύπτει λόγω ηλικίας και θέση μικρού στο ρόστερ της ομάδας.

Ήταν γνωστό από πριν ότι το Μαραντοχώρι θα έψαχνε ενίσχυση στους κάτω των είκοσι, αφού υποχρεωτικά πρέπει στο πρωτάθλημα να παίζουν τουλάχιστον δύο.

Η επιλογή Μήτσιου ήταν ότι καλύτερο αφού ο παίχτης αγωνίζεται σαν μικρός.

Η νέα μεταγραφική επιτυχία του Φίλιππα, αποκτά ιδιαίτερη σημασία αφού την προηγούμενη ακριβώς μέρα τον παίχτη ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Πρέβεζα.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του τερματοφύλακα Παναγιώτη Σκιαδά, φημολογείται ότι βρίσκεται ο Άγιος Πέτρος.

Ο Γενικός Αρχηγός Σπύρος Φραγκούλης, είχε συνάντηση με τον παίχτη σε παραλιακό καφέ  και ήρθαν σε προφορική συμφωνία.

Βέβαια τελευταία στο ίδιο μαγαζί, ο υψηλόσωμος γκολκίπερ είχε πολλές συναντήσεις με ανθρώπους ομάδων, που θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Αυτή τη φορά πάντως τα πράγματα δείχνουν πιο σοβαρά….

Τυχαία συναντήθηκαν πρόσφατα στον δρόμο της πίσω παραλίας ο Ανδρέας Παντζιαράς, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή της ομάδας του Παύλο Μακρυγιάννη.

Με τα πόδια ο πρώτος που έκανε τον περίπατό του, με ποδήλατο ο ποδοσφαιριστής λόγω ανωτέρας βίας, μίλησαν για λίγο σε φιλικό κλίμα κι όταν αποχαιρετήθηκαν, ο κόουτς που μάλλον θυμήθηκε το πρόσφατο ατύχημα του παίχτη με το μηχανάκι στην Αθήνα του φώναξε από μακριά:

-Παύλο σιγά πήγαινε αγόρι μου και να προσέχεις τα τρόλεϋ….

Ο γιγαντόσωμος επιθετικός Σπύρος Θεριανός, που τα τελευταία δύο χρόνια φόραγε την φανέλα του Αυγερινού Μαραντοχωρίου, μάλλον μετακομίζει στα Βόρεια για λογαριασμό της Καρυάς.

Στο διαδίκτυο πρόσφατα, ο ίδιος ανέβασε φωτογραφία με φανέλα του Α.Ο. Καρυάς, δείχνοντας ξεκάθαρα τις προθέσεις του, για επιστροφή στην προηγούμενη ομάδα του.

Κοντά στην απόκτηση του τερματοφύλακα Μαρίν Πετκόφ, που πέρυσι αγωνίστηκε στον Οδυσσέα Νυδριού, είναι ο Α.Ο. Καρυάς.

Ο Πρόεδρος Αργύρης Σάντας, γνωρίζοντας το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα κάτω από τα δοκάρια, φρόντισε ως προτεραιότητα να κλείσει τερματοφύλακα, γι’ αυτό και κινήθηκε με άκρα μυστικότητα, προκειμένου να εξασφαλίσει την υπογραφή του Βούλγαρου πορτιέρο.

Εκτός του Μαρίν, ο Πρόεδρος σύμφωνα με πληροφορίες, είναι κοντά σε συμφωνία και με άλλο τερματοφύλακα, τον Γιώργο Βενέτη, ο οποίος πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον Τηλυκράτη.

Σκόουλς και Χρήστος Δήμας είναι τα δύο τελευταία αποκτήματα, του Φίλιππα Σκληρού για λογαριασμό του Αυγερινού Μαραντοχωρίου.

Και οι δύο Πρεβεζάνοι παίχτες έχουν μεγάλη θητεία στην Γ΄Εθνική με την Πρέβεζα και το Καναλάκι.

Ο Πρόεδρος σαρώνει κυριολεκτικά και δεν λέει και να σταματήσει..

 

Εκεί στο Μονάτο στο Κάθισμα, κάτι μεγάλο μαγειρεύεται, σχετικά με παίχτη που θα μεταγραφεί στον Τηλυκράτη.

Από Νότια Αμερική  με το αεροπλάνο θα μας έρθει, σύμφωνα με πληροφορίες.

by nikos_glhgorhs

Most Popular