Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΣτοίχημα. Ντέρμπι των… δύο Ολιμπίκ για 2.47

Στοίχημα. Ντέρμπι των… δύο Ολιμπίκ για 2.47

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στην 27η αγωνιστική της Ligue 1 με το ντέρμπι των Ολιμπίκ να ξεχωρίζει από τα προγνωστικά Γαλλίας. Αήττητη για τρίτο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος η Μαρσέιγ, αλλά και μόλις δύο νίκες στις 10 αναμετρήσεις μέσα στο 2021. Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για σημαντικές αλλαγές στην ομάδα, οι Μασσαλοί προχώρησαν μεσοβδόμαδα σε αλλαγή προέδρου και στην πρόσληψη του Χόρχε Σαμπάολι ως νέο τεχνικό (δύσκολα θα είναι στον πάγκο απόψε). Παραδοσιακά δυσκολεύεται όταν φιλοξενεί την Λιόν καθώς σε 20 αναμετρήσεις από το 2000 και έπειτα, έχει επικρατήσει μόλις στις 4, ενώ το στατιστικό που ξεχωρίζει (για τα καλύτερα προγνωστικά) στα μεταξύ τους είναι το αμφίτερμα (15 στα 20).

Άμεση επιστροφή στις νίκες για την Λιόν, παραμένοντας έτσι σε απόσταση βολής από την 1η θέση. Δεύτερη καλύτερη εκτός έδρας ομάδα στο πρωτάθλημα, αγνοεί την ήττα από τις 15 Σεπτεμβρίου (8-3-0 έκτοτε). Σταθερά πολύ παραγωγική και εύστοχη ιδίως μέσα στο 2021 καθώς οι επιδόσεις της αγγίζουν αισίως τις 16 τελικές κατά μέσο όρο με περίπου τις μισές να είναι στον στόχο.

Λίγο η έλευση Σαμπάολι, λίγο ο χαρακτήρας του αγώνα, λίγο η παράδοση με τα goal/goal, θα πάμε με πιθανό anytime score 1-1 που πληρώνει καλά.

 

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και άλλα προγνωστικά στοιχήματος στο koubanezos.gr

Most Popular