Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΠαρουσίαση δράσεων ΕΠΑνΕΚ "Ψηφιακό Βήμα", "Ψηφιακό Άλμα" και "Ποιοτικός Εκσυγχρονισμός" στο...

Παρουσίαση δράσεων ΕΠΑνΕΚ “Ψηφιακό Βήμα”, “Ψηφιακό Άλμα” και “Ποιοτικός Εκσυγχρονισμός” στο Επιμελητήριο Λευκάδας

Το απόγευμα της Δευτέρας 16 Ιουλίου 2018, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητήριου Λευκάδας  και σε συνεργασία με τη Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου – Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, εταίρο του ΕΦΕΠΑΕ, η παρουσίαση των νέων δράσεων του ΕΠΑνΕΚ «Ψηφιακό Βήμα», «Ψηφιακό Άλμα» και «Ποιοτικός Εκσυγχρονισμός».

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας  κ. Σωτήριος Σκιαδαρέσης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον κο Βασίλειο Γκοτσούλια στέλεχος  της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων,  για την παρουσία του στην Λευκάδα με σκοπό την ενημέρωση των επιχειρηματιών του νομού , αναφέρθηκε στη σημασία που δίνει το Επιμελητήριο για την σωστή ενημέρωση των μελών προς όλες τις κατευθύνσεις και ειδικά  στο να ενισχύονται από τα Ευρωπαϊκά κονδύλια. Επίσης είπε  οτι απόρροια της σωστής ενημέρωσης ήταν ο μεγάλος αριθμός υποβληθέντων προτάσεων για το   νομό  Λευκάδας στο πρόγραμμα “Ενίσχυσης της  ίδρυσης  και λειτουργίας νέων τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων” που υποβλήθηκαν   333 προτάσεις  ενώ άλλοι  μεγαλύτεροι νομοί  υπέβαλλαν  τις μισές.

Στην συνέχεια παρουσιάστηκαν τα βασικά σημεία των οδηγών των τριών  δράσεων «Ψηφιακό Βήμα» ,  «Ψηφιακό Άλμα»  και “Ποιοτικός εκσυγχρονισμός“. Μετά το πέρας των παρουσιάσεων απαντήθηκαν ερωτήσεις  των παρευρισκομένων επί των συγκεκριμένων δράσεων.

Τέλος,  δόθηκαν τα στοιχεία επικοινωνίας στα κεντρικά γραφεία της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στην Πάτρα (τηλ. 2610-622711, 2610-622714), και στο περιφερειακό γραφείο Λευκάδας  της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στο Επιμελητήριο Λευκάδας (Υπεύθυνη: Αγλαΐα Κυριάκου 26450-21754 ) .

 

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

 

Σωτήριος Σκιαδαρέσης

Most Popular