Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΜαζική πορεία μαθητών στην Λευκάδα για τα σκουπίδια

Μαζική πορεία μαθητών στην Λευκάδα για τα σκουπίδια

Με τη συμμετοχή όλων των μαθητών των σχολείων της Β’θμιας εκπαίδευσης πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Λευκάδας  η πορεία διαμαρτυρίας για τα σκουπίδια. Τα παιδιά με τους εκπαιδευτικούς και κάποιους γονείς συγκεντρώθηκαν στον Άγιο Μηνά και κατέληξαν  στο Διοικητήριο όπου τους υποδέχθηκε ο αντιδήμαρχος κος Γιάννης Λιβιτσάνος. Εκπρόσωποι των 15μελών όλων των σχολείων αφού παρέδωσαν το ψήφισμα τους στον αρμόδιο αντιδήμαρχο συναντήθηκαν για περισσότερο από μισή ώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων καταθέτοντας τους προβληματισμούς τους.
Χτες εκπρόσωποι των μαθητών συναντήθηκαν με το δήμαρχο κο Καλό διότι είχε ανειλημμένη υποχρέωση εκτός Λευκάδας και συνομίλησαν μαζί του εκτενώς για το ζήτημα των σκουπιδιών.
Η συγκεκριμένη πορεία  ήταν η πιο πολυπληθής, ειρηνική και χαρούμενη διαμαρτυρία που έγινε τα τελευταία χρόνια. Με  όμορφα συνθήματα, γεμάτα νόημα και δίκαια αιτήματα διεκδίκησαν ένα καλύτερο αύριο για το μέλλον του τόπου μας. Οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου με τη μουσική τους έκαναν σαφώς πιο όμορφη την συλλογική αυτή κίνηση.

 

Most Popular