Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΚαθημερινά θα δοκόπτεται η υδροδότησης στους Τσουκαλάδες από τις 24:00 μέχρι 06:00

Καθημερινά θα δοκόπτεται η υδροδότησης στους Τσουκαλάδες από τις 24:00 μέχρι 06:00

αρχείο λήψηςΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΩΝ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας γνωρίζουμε ότι από τις 14 Ιουλίου θα κόβεται  η υδροδότηση του χωριού τις νυχτερινές ώρες από τις 24:00 μέχρι 06:00 το πρωί, προκειμένου να γίνει οικονομία στη διαχείριση του νερού και να φτάνει σε όλους τους κατοίκους.

Ταυτόχρονα παρακαλούμε για ορθολογική χρήση του νερού που πρωτίστως είναι για οικιακή χρήση.

Από το Τ.Σ.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΕΣ
    Το Τοπικό συμβούλιο Τσουκαλάδων ενημέρωσε μέσω του διαδικτύου στις 14-7-2017 ότι από το βράδυ της ίδιας μέρας θα γίνεται διακοπή του νερού από τις 12:00 έως τις 6:00 καθημερινά .Οι κάτοικοι του χωριού και όσοι δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού με την σειρά τους μέσω διαδικτύου αυθημερόν βρήκαν εναλλακτικούς τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματος. Έκαναν το μπάνιο τους πριν τις 12:00 ,επισκέφθηκαν νωρίς το w.c κ.λ.π. Αυτοί που ασχολούνται με τον τουρισμό ανάρτησαν πινακίδες ενημερώνοντας τους πελάτες τους ότι απαγορεύεται το μπάνιο από τις 12:00 έως τις 6:00 ,να φροντίσουν να μαζέψουν νερό για τις νυχτερινές τους ανάγκες και ότι το πρωί που θα σηκωθούν θα απολαύσουν ένα υπέροχο κρύο ντούζ.
    Την επόμενη μέρα δυστυχώς το όνειρο έμεινε όνειρο. Περασμένες 10:00 και δεν υπήρχε σταγόνα στις βρύσες.
    Το πρόβλημα του νερού στους Τσουκαλάδες τους καλοκαιρινούς μήνες είναι πολύ σοβαρό.
    Έρχεται από το παρελθόν και από ότι φαίνεται θα οξυνθεί στο μέλλον, αν οι αρμόδιοι δεν ασχοληθούν σοβαρά με αυτό. Προσβάλλει την αξιοπρέπεια του Τσουκαλαδιώτη και του καθενός τουρίστα που τιμά το χωριό μας επιλέγοντας να κάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές σε αυτό.
    Η ορθολογική χρήση και η σωστή διαχείριση του νερού αφορά όλους τους Λευκαδίτες και όχι μόνο τους Τσουκαλαδιώτες. Δεν είναι σπάταλοι του νερού οι Τσουκαλαδιώτες. Δεν θέλουν να ποτίζουν μόνο αυτοί τους μπαξέδες τους και τους κήπους τους, αλλά όλοι οι Λευκαδίτες το ίδιο κάνουν. Ο Δήμος μήπως δεν πράττει το ίδιο για να συντηρεί τους χώρους πρασίνου που έχει;
    Οι αιρετοί άρχοντες του τόπου μας έχουν υποχρέωση να δίνουν λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τον Δήμο, όπως αυτό της έλλειψης του νερού. Πρέπει να έχουν αγκαλιά τα τηλέφωνά τους και να ενημερώνουν άμεσα τον κάθε δημότη που απεγνωσμένα ψάχνει κάποιον υπεύθυνο για να μάθει τι συμβαίνει και να ενεργήσει ανάλογα.
    Οι διακοπές του νερού δεν είναι η λύση. Η λύση είναι να αυξηθεί η ποσότητα του νερού που πηγαίνει στο χωριό γιατί χρόνο με το χρόνο οι ανάγκες τους καλοκαιρινούς μήνες αυξάνονται γεωμετρικά και συντονισμένα σε όλο τον Δήμο να εντοπιστούν όλες οι παράνομες συνδέσεις , ώστε να τιμηθεί με αυτό τον τρόπο ο δημότης που τακτοποιεί τις οικονομικές του εκκρεμότητες με το δήμο με συνέπεια και ευθύνη.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

Most Popular