ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ

0
219

Πραγματοποιήθηκε χθες το  απόγευμα στις 22/4/2020 τηλεδιάσκεψη με τον Γενικό Διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Μπρατάκο, τον Γραμματέα Παραγωγικών Τομέων ΝΔ Άκη Μπάφα, τους Προέδρους των Επιμελητηρίων Λευκάδας, Δράμας, Kαβάλας, Ρεθύμνου, Χανίων, Τρικάλων, Αρκαδίας και τον Πρόεδρο της ΕΣΕΕ Γιώργο Καρανίκα,  για την υφιστάμενη κατάσταση στην οικονομία και την επόμενη ημέρα. 

Η σύσκεψη έθεσε σε πρώτο πλάνο την επανεκκίνηση της οικονομίας, τα προβλήματα που έχουν διαπιστωθεί και τέθηκαν  αναλυτικές προτάσεις που θα βοηθήσουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην πρωτοφανή αυτή συγκυρία του Covid19 και την επανεκκίνηση της οικονομίας την επόμενη ημέρα.

Ο Πρόεδρος κ. Σκιαδαρέσης Σωτήρης, τόνισε ότι ως εκπρόσωποι της επιχειρηματικότητας αποτελεί υποχρέωση μας να καθιστούμε συνεχώς ενήμερους τους κυβερνητικούς  παράγοντες,    σχετικά με τις εξελίξεις και τις τυχόν στρεβλώσεις που παρατηρούνται στο οικονομικό περιβάλλον και στα μέτρα που ανακοινώνονται από την κυβέρνηση. Συνεπώς,  παρουσίασε σημαντικά ζητήματα που χρήζουν άμεσης διευθέτησης και υπόμνημα προτάσεων που ήδη έχει σταλεί στα κυβερνητικά επιτελεία, συνοψίζοντας προτάσεις τόσο της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Λευκάδας όσο και της Διοίκησης του  Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σκιαδαρέσης Σωτήρης